Un puști de 11 ani, care a învins cancerul, a primit Golden Buzz de la Simon Cowell, la America's Got Talent. Sala a fost în lacrimi!

 Oana Pantazi
.

Recent, jurații de la America’s Got Talent au fost impresionați de prestația extraordinară a unui puști de 11 ani care a cântat la vioară, dar și de povestea lui de viață impresionantă. Simon Cowell, cel mai dur membru al juriului, i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semfinală!

Tyler Butler-Figueroa, un puști de culoare în vârstă de 11 ani, a impresionat recent, până la lacrimi o sală întreagă, la America’s Got Talent, atât cu prestația lui excepțională la vioară, cât și cu povestea sa de viață impresionantă. Diagnosticat cu leucemie la vârsta de 4 ani și jumătate, Tyler nu a avut deloc o viață ușoară, băiețelul fiind victima bullying-ului, la școală, din cauza afecțiunii de care a suferit…

Tyler Butler-Figueroa a impresionat juriul și sala până la lacrimi.

„Am dorit să învăț să cânt pentru că eram șicanat la școală”

'Am început să cânt la vioară la vârsta de 7 ani și jumătate. Am dorit să învăț să cânt pentru că eram șicanat la școală. Era să mor, pentru că am avut cancer', le-a spus micul violonist juraților Cowell, Gabrielle Union, Julianne Hough și Howie Mandel. Tyler și mama sa, Kisua, le-au dezvăluit juraților că vioara l-a ajutat atât să învingă teribila afecțiune – puștiul se află în remisie de 4 ani -, cât și să se facă remarcat în fața colegilor săi, care multă vreme l-au ocolit, spunând că este contagios, după ce și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei.

„Colegii mei făceau mișto de mine și râdeau pentru că eram diferit”

„Medicii m-au tratat cu ajutorul chimioterapiei. Când mi-am pierdut părul, am fost extrem de trist și în același timp mi-era rușine să merg la școală. Colegii mei făceau mișto de mine și râdeau pentru că eram diferit. Apoi au răspândit zvonul că sunt contagios și nimeni nu mai voia să stea lângă mine”, a spus Tyler.

Simon Cowell i-a dat Goleden Buzz lui Tyler și l-a trimis direct în semifinala America’s Got Talent.

Apoi, Tyler a cântat, în propria interpretare, piesa Stronger a lui Kelly Clarkson (What Doesnt Kill You), făcându-i pe jurați să-l aplaude în picioare și, la final, pe Simon Cowell să-i dea Golden Buzz. „Când cânt la vioară, uit de toate lucrurile rele. Nu mai voiam să fiu puștiul cu cancer. Așa că, acum, sunt puștiul care cântă la vioară”, a spus Tyler și, într-adevăr, reprezintă cea mai bună dovadă că muzica este un panaceu care vindecă boli, dar și suflete…

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton