Karmen a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere! Naște peste două luni

 Pirvu Cristina
.

Karmen este o viitoare mămică model. Ea a pozat în costum de baie chiar cu două luni înainte de a deveni mamă. Se mândrește cu burtica ei, mănâncă numai vitamine pentru bebeluș și este într-o formă de invidiat!

Mai are aproximativ două luni până când o va aduce pe lume pe fetița ei și a lui Bogdan Căplescu. Până atunci, ea continuă să urce pe scenă, susține concerte prin țară, dovedind că este într-o formă de invidiat. Are o burtică care crește pe zi ce trece.

Iată ce mămică modernă e. Recent, ea a îmbrăcat costumul de baie și s-a pozat cu burtica la vedere. Nu s-a îngrășat, are forme frumoase, un ten de invidiat.

„Fructe și soare! Combonația perfectă pentru mine și bebelușul meu!”, a scris Karmen în dreptul imaginii postate în mediul online.

Karmen este însărcinată pentru prima oarăKarmen este însărcinată pentru prima oară

Karmen va avea o fetiță. Iubitul ei a dezvăluit numele bebelușului

Deși la prima ecografie erau șansele mai mari ca bebelușul să fie băiețel, doctorii au anunțat-o că va avea o fetiță. Karmen este foarte fericită că va fi mămică de fetiță. Relația ei cu Bogdan Căplescu este una foarte bună.

Iubitul lui Karmen a dezvăluit numele fetiței lor. Se pare că micuța se va numi Sofia.  „La mulți ani, micuța mea Sofia', a scris Bogdan Căplescu pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton