Prietena cea mai bună a lui Brigitte aruncă bomba! A avertizat-o să NU se mărite cu Florin Pastramă

 Oana Popoiag
.
Brigitte și Florin PastramăBrigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă sunt în culmea fericirii, după ce în urmă cu două saptămâni au devenit soț și soție. Un mariaj grăbit, care a uimit pe toată lumea, inclusiv pe cea mai bună prietenă a lui Brigitte. Aceasta nu vede cu ochi buni decizia brunetei…iată de ce!

Idila începută în timpul filmărilor la 'Ferma. Un nou început' între Brigitte și Florin Pastramă nu a fost luată în serios la început, toată lumea crezând că e fie manevră de marketing, fie doar un moft al celor doi. Ei, bine, iată că ceea ce părea doar o idilă s-a transformat în timp record în ditamai povestea de dragoste, pecetluită printr-o logodnă, pe când emisiunea încă rula, și ulterior prin căsătorie. Se știe că Brigitte face ce o taie capul, dar chiar și așa, până și apropiații fostei soții a lui Ilie Năstase au fost uimiți de graba cu care aceasta și-a oficializat iubirea.

Cea mai bună prietenă a lui Brigitte nu vede cu ochi buni mariajul cu Florin Pastramă

În cadrul unei declarații exclusiv pentru cancan.ro, cea mai bună prietenă a lui Brigitte, femeia de afaceri Diana Bianca, ce o însoțește pe brunetă la toate evenimentele mondene, a recunoscut că ea nu a încurajat decizia amicei sale de a se mărita cu Florin Pastramă.

'Eu am sprijinit-o mereu pentru că Brigitte este prietena mea. Eu am zis că-i prea repede. Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt. Am putut să îi dau un sfat privitor la faptul că nu este momentul încă, dar atât. Mai mult de atât nu am ce face. (…) Nu știu cum o să fie adaptarea dintre ei în viața de zi cu zi. Brigitte are un fel de a se comporta, el are alt stil și nu știu în ce măsură se vor armoniza ei. Faptul că provin din grupuri de prieteni diferite, faptul că au avut evenimente în viață diferite… Brigitte fiind soția domnului Năstase a fost puțin pe altă «plajă», iar mediul lor a fost diferit. Florin este din alt mediu. Dacă vor ști să se armonizeze pe partea asta vor fi fericiți', a declarat blonda pentru cancan.ro.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și:

Topul salariilor vedetelor din România. Iată cine încasează sume uriașe lunar!

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au făcut-o praf pe Viorica Dăncilă: 'Dacă aș fi în locul doamnei mi-aș mai da jos din machiaj…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton