Cristina Șișcanu, pusă la zid de câțiva fani după ce a pozat în costum de baie: "Nicio șansă să fii slabă"

 Pirvu Cristina
.

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și copii au plecat într-o vacanță frumoasă, departe de România. Acolo, vedeta nu a ratat ocazia de a se poza în costum de baie. Fanii imediat au remarcat, unii au felicitat-o pentru siluetă, alții au craticat-o. 

De multe ori, Cristina Șișcanu a creat controverse cu postările sale din mediul online. Uneori mamele au fost vizate, alteori tatții. Acum, ea s-a pozat din vacanță în costum de baie. Fanii au remarcat silueta ei, faptul că nu și-a lăsat abdomenul la vedere. Unii au venit cu criticile.

„Tot cu forme ești, nicio șansa sa fii slabă, mai încearcă detox, ceva.”, a comentat cineva în dreptul imaginii în care Cristina Șișcanu poartă un costum de baie întreg, negru.

Alții imediat i-au luat apărarea: „Arăți superb!eu trăiesc în afară țării de 15 ani și aici majoritatea au probleme cu greutatea, dar nu au nici un stres. Noi românii avem un fix să fim schelet. Dacă nu, nu arătăm bine. Aici unde eu traiesc îți pică plombele când vezi femei supraponderale și ce iubiți au. La noi să ai așa un iubit trebuie să fim trase prin inel că de nu rămânem fete bătrâne. În fine. Cristina ești o superbă, o mama devotată și o femeie de pus pe coperta Viva.😘😘😘”

Cristina SiscanuCristina Siscanu

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au făcut-o praf pe Viorica Dăncilă: 'Dacă aș fi în locul doamnei mi-aș mai da jos din machiaj…'

Se știe că Gabriel Cristea și Cristina Șișcanu au o relația foarte strânsă, așa că nu e de mirare că cele două gândesc la fel. Invitată acum ceva vreme în emisiunea online a prietenei sale, Gabriela Cristea a criticat look-ul Vioricăi Dăncilă, fără menajamente. Cele două au venit cu câteva sugestii pentru ca premierul să aibă ceva mai mult stil.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton