Trecutul neştiut al Andrei. Cine sunt cei doi bărbaţi din showbiz care au ajutat-o să ajungă celebră / Şi nu este vorba despre Costi Ioniţă!

 Dumba Gabriela
.

Mult timp s-a crezut că Andra este produsul muzical al lui Costi Ioniţă, însă până să ajungă la el, artista a primit o primă mână de ajutor de la Fuego şi Raoul. Succesul de astăzi al Andrei se datorează, aşadar, celor doi bărbaţi celebri din showbiz care i-au remarcat talentul atunci când era o necunoscută.

andra 2andra 2

„Andra e mai mică decât noi, e din altă generaţie, dar ne-am cunoscut când eram mici. Eu făceam parte din juriul unui festival la care Andra a participat şi alături de ceilalţi membri, la Casa de Cultură din Turda, i-am acordat trofeul, spunând încă de pe atunci că va deveni o mare artistă pentru că are o voce fenomenală. Aşa a şi fost!

Primul ei impresar a fost chiar Raoul, iar ulterior Andra a devenit cunoscută, iar azi este una dintre cele mai iubite artiste ale noii generaţii. Apreciez enorm determinarea ei, talentul măreţ şi sunt bucuros că am putut sesiza, la timpul potrivit, glasul ei nemaipomenit', a spus Fuego pentru Click!.

Andra a declarat în repetate rânduri că îi va fi recunoscătoare lui Costi Ioniţă toată viaţa. Când avea 14 ani, Costi i-a compus piesa „În noapte mă trezesc', cu care Andra a cunoscut un succes răsunător pe piaţa din România. Însă, până să-l cunoască pe Costi Ioniţă, Andra a fost ajutată de Raoul să ajungă la Bucureşti.

„Cu Andra sunt din acelaşi oraş, Turda, un oraş mic. Eu am făcut parte din începuturile Andrei, prin mine a ajuns ea la Bucureşti. E o prietenă dragă, iar până la Costi Ioniţă a fost un drum pe care a trebuit să-l facă. Norocul şi talentul au făcut-o să ajungă şi la Costi. Ea a fost în televiziune şi la Teo înainte să ajungă la el', a spus Raoul pentru click.ro.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton