Ce regim alimentar urmează Mihaela Buzărnescu. Sportiva a renunțat la pizza și paste

 Pirvu Cristina
.

La 31 de ani, Mihaela Buzărnescu este dovada vie că, atunci când ești pasionat de ceea ce faci și îți dorești ceva cu ardoare, reușești, în pofida obstacolelor. Iar în cazul ei, nu au fost puține… Dar ne arată în fiecare zi că încă are un cuvânt greu de spus în sportul alb.

La 1,72 m și 55,5 kilograme, ești extrem de fit. Ai, cu siguranță, și o dietă pe măsură. Spune-ne ce mănânci de arăți atât de bine la 31 de ani!

Mulțumesc pentru compliment! Pot să vă spun că nu am o dietă anume pe care o respect, pentru că știu foarte bine să-mi ascult organismul. De pildă, am o intoleranță la lactoză, și atunci nu pot mânca decât iaurt fără lactoză! Însă, de doi ani, nu mai mănânc carbohidrați, deși tare aș mai mânca o pizza de casa sau paste! Practic, mănânc de toate, dar foarte cumpătat. De pildă, nu mă pot abține de la cozonacul făcut de mama. Este senzațional. Și atunci mănânc o felie, maximum două. De Crăciun, m-am îngrășat două kilograme. Și atunci am revenit la meniul strict: fructe, salate, ou fiert, puțină brânză, un grătar.

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

Sunt momente în care simți nevoia să trișezi, culinar vorbind? Are Mihaela Buzărnescu vreo plăcere vinovată?

O, da, am multe plăceri culinare, vinovate toate și absolut interzise. De pildă, îmi plac foarte mult cartofii prăjiți, pizza aș mânca în fiecare zi dacă s-ar putea, burgerii, aripioarele picante, adică tot ce e mai rău. În schimb, nu mănânc dulciuri. Cu excepția dulciurilor făcute de mama, în casă!

Citește continuarea interviului în revista VIVA! de iunie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton