Cum arată sora Corinei Caragea. E frumoasă de pică, dar nu seamănă deloc cu știrista. Cele două au apărut împreună la o petrecere!

 Oana Popoiag
.
Corina Caragea soraCorina Caragea sora

Puțină lume știe că frumoasa prezentatoare de știri sportive Corina Caragea are o soră, cu opt ani mai mică. La fel de frumoasă precum Corina, cu aceeași podoabă capilară strălucitoare, Alexandra a ales, totuși, un cu totul alt domeniu, ferindu-se de lumina reflectoarelor. A făcut o excepție recent, însoțindu-și sora la un eveniment monden.

O știm de o veșnicie pe Corina Caragea, dar foarte puțini cunosc faptul că prezentatoarea de știri sportive are o soră. Cu opt ani mai mică, Alexandra nu seamănă deloc cu sora sa celebră, însă are aceeași podoabă capilară strălucitoare, pentru care Corina este invidiată.

Cine este sora Corinei Caragea. Se ferește de lumina reflectoarelor

În timp ce vedeta de 36 de ani a ales o meserie în lumina reflectoarelor, Alexandra s-a ferit de celebritate. După ce a absolvit SNSPA, aceasta s-a axat pe domeniul juridic și, deși ar putea beneficia de pe urma celebrității surorii mai mari, preferă o viață discretă, deloc expusă.

Alexandra a făcut, totuși, o excepție notabilă recent, când a însoțit-o pe Corina Caragea la un eveniment monden. Cele două au fost apariții de  senzație la petrecerea organizată de prietena lor, designerul Laura Hîncu. Dacă știrista a ales să poarte o rochie din mătase roșie, sora ei, pasionată de fitness, a optat pentru o salopetă galben ce i-a pus în evidență silueta zveltă.

 'Am o sora foarte diferită de mine. Foarte! Cred că sora mea e tata întreagă, culoarea ochilor a moștenit-o însă de la mama. Eu nu știu cu cine semăn. Părerile sunt împărțite. Este adevărat că, între noi, nu semănăm', declara acum ceva vreme Corina Caragea despre sora sa pentru perfecte.ro.

Foto: Instagram, PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton