Top 4 actrite de la Hollywood care au murit suspect

 Adina Rosetti
.

Scandalurile de la Hollywood au fost intotdeauna un subiect interesant. Crimele petrecute in Orasul Filmului sunt cu atat mai incitante, cu cat cei implicati sunt actori celebri si vedete cu averi de milioane. Iata 4 actrite de la Hollywood care au murit suspect.

 

 

Natalie Wood


 

Natalie Wood a fost o actrita nominalizata la Oscar si presupusa amanta a unor vedete ca Frank Sinatra, Elvis Presley sau Warren Beatty.

Actrita inca de la varsta de 4 ani, Natalie Wood se nascuse intr-o familie de rusi, dar si-a schimbat numele. La 17 ani a fost nominalizata la Oscar pentru prima oara pentru rolul din „Rebel fara cauza”, in care a jucat alaturi de James Dean. De-a lungul carierei ei, Natalie Wood a mai jucat in celebre filme de la Hollywood ca West Side Story, Splendoare in iarba si altele.

Divortata de doua ori si casatorita din nou cu primul sot, Natalie Wood tocmai terminase un rol alaturi de tanarul Christopher Walken, cu care se zvonea ca avea o aventura. Cei trei au plecat intr-o mini vacanta cu iahtul familiei in 1981, de Ziua Recunostintei.

Actrita a fost descoperita inecata a doua zi, in apropiere de Insula Catalina din golful orasului Los Angeles. Sotul ei sunase sa anunte disparitia ei de pe vas, dar cum atat el, cat si colegul ei de platou erau beti, nu si-au putut da seama cand a cazut peste bord.

Un raport medico-legal eliberat la inceputul acestei saptamani, la mai bine de 32 de ani de la presupusul accident a aratat ca Natalie Wood ar fi avut niste vanatai suspecte pe brate atunci cand a fost gasita, iar legistii nu mai sunt la fel de convinsi ca moartea actritei ar fi fost accidentala.

 

Elizabeth Short („Black Dahlia”)

 

Povestea ei a fost transpusa recent intr-un film noir, cu atmosfera sumbra si mult mister. Tanara de 22 de ani se mutase in Los Angeles pentru a se lansa in industria filmului.

Ea frecventa petreceri selecte, cu invitati din randul regizorilor, scenaristilor sau producatorilor celebri de la Hollywood. Elizabeth Short, cunoscuta mai tarziu drept „Dalia Neagra” (poate datorita parului ei negru superb) a fost gasita moarta in dimineata zilei de 15 ianuarie 1947 pe o strada din Los Angeles.

Femeia era taiata in doua, avea parul proaspat spalat (ulterior s-a ajuns la concluzia ca ucigasul i-a curatat parul pentru a nu lasa dovezi), era plina de vanatai si avea gura taiata pana la urechi intr-un ranjet sinistru.

Politia a avut zeci de suspecti, dar majoritatea au fost doar nebuni care au declarat ca sunt ucigasii fetei. De fapt, adevaratul criminal nu a fost gasit niciodata, ceea ce a facut ca povestea actritei sa ramana celebra.

 

Foto: Hepta

 

Citeste restul povestilor pe unica.ro

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton