Alexandra Dinu joaca intr-o poveste de dragoste din Italia anilor ‘60

 Adina Rosetti
.

 O noua provocare profesionala pentru frumoasa Alexandra Dinu! Actrita interpreteaza rolul principal feminin in filmul artistic La Farfalla Granata', inspirat dintr-o celebra poveste de dragoste din Italia anilor 1960.

 

 

Alexandra Dinu a filmat timp de 30 de zile, la Torino, avandu-l ca partener de platou pe Alessandro Roja, care a cunoscut succesul odata cu serialul Romanzo Criminale'.

 

Discutiile pentru rolul din aceasta pelicula existau inca din vara lui 2012, iar dupa un casting am fost aleasa s-o joc pe Cristiane, logodnica unui celebru sportiv din Italia anilor 1960, care moare in culmea gloriei, fiind lovit de doua maşini in timp ce tranversa strada.  Este un film profund, care spune o poveste de dragoste trista, ceea ce te face sa apreciezi şi mai mult fiecare moment trait alaturi de persoana iubita. Filmarile au fost intense, au durat doar 30 de zile, iar programul incepea de la 5 dimineata şi dura pana aproape de miezul noptii', declara Alexandra Dinu.

 

 

 

Filmul va avea premiera in acest an, insa pana atunci Alexandra se pregateşte pentru premiera serialului Rosso San Valentino', al carui turneu de promovare va incepe in luna februarie, cu prilejul Festivalului de la San Remo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton