Actritele de la Hollywood, in timpul liber alaturi de copiii lor

 Adina Rosetti
.

Cand nu se afla la filmari, actritele de la Hollywood ne arata ca isi dedica mare parte din timp copiilor si familiei. Paparazzi nu stau degeaba si le surprind pe strada, in restaurante sau in aeroporturi. Cu siguranta vedetele au parte de ajutor, dar surprinzator este ca, de cele mai multe ori, nu sunt inconjurate de o armata de bone si prefera sa se ocupe ele de copii.

 


 

Halle Berry (46 ani) nu pierde nicio ocazie, cand are timp, sa o ia de la scoala pe fiica ei, Nahla, care va implini in martie 5 ani. Tatal fetite este fostul iubit al actritei, Gabriel Aubry.

 

 

 

Heidi Klum (39 ani) alaturi de cele doua fiice ale ei, Helene (8 ani) si Lou Sulola (3 ani). Heidi are patru copii din. Primul copil, Helene, s-a nascut in 2004, iar tatal biologic este fostul iubit al lui Heidi, Flavio Briatore. Ceilalti trei copii sunt impreuna cu cel de-al doilea sot, Seal, cu care se afla in divort acum: Henry (7 ani), Johan (6 ani) si Lou Sulola (3 ani).

 

Foto: Hepta Northfoto

 

Citeste continuarea pe e-joy.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton