10 lucruri despre Keira Knightley

 Adina Rosetti
.

De mica sufera de o afectiune care o impiedica sa citeasca normal. Are o silueta de manechin, desi nu suporta dietele si sportul. Iar cand vine vorba de filme istorice, e favorita regizorilor. Pe Keira Knightley o putem vedea pe marile ecrane in rolul Annei Karenina.

 

 


 

Foto: Northfoto

 

 1. SUFERA DE DISLEXIE. Cand avea 6 ani, parintii sai si-au dat seama ca are dislexie si nu poate sa citeasca. I-au promis atunci ca, daca va reusi sa termine o carte, ii vor angaja un agent care sa o ajute sa obtina roluri. Acum poarta ochelari speciali atunci cand citeste.

 

2. IN FAMILIE A AVUT CAZURI DE ANOREXIE. Ea insasi a fost acuzata ca sufera de aceasta tulburare de alimentatie. „Am multa experienta cu anorexia. Am avut cazuri in familie. Bunica si strabunica mea au trecut prin asta, iar in scoala am avut multi prieteni ano­rexici, de aceea stiu cat de grav este.'

 

3. NU ESTE SOCIABILA. Actrita recunoaste ca nu ii plac petrecerile, pentru ca nu e o per­soana sociabila. „La petrecerea Vanity Fair de la Oscar, am stat intr-un colt si am baut multa sampanie. Imi era foarte frica'.

 

4. NU II PLACE SPORTUL SI NU TINE DIETE. „Nu ma gandesc deloc la nutritia sanatoasa. Daca aud de diete, mi se face imediat pofta de chips-uri si inghetata. Si urasc sa merg la sala de sport'.

 

5. ESTE ATEE si crede ca, daca ar fi fost catolica, viata ei ar fi fost mult mai usoara. „As fi putut cere sa imi fie iertate toate pacatele. Daca nu as fi fost atee, as fi putut scapa cu orice greseala.

 

6. A RENUNTAT LA SCOALA la numai 16 ani, apoi a incercat sa mearga la facultate, dar nu a rezistat decat trei luni. „Eram atat de nefericita… Voiam doar sa joc. Luam note mari, dar nu aveam deloc prieteni si plangeam zilnic.

 

7. IUBESTE PANTOFII. „Daca vad o pereche de pantofi de care ma indragostesc, nu conteaza daca magazinul are sau nu marimea mea. O cumpar oricum'.

 

 

 

8.  SE IMPLICA IN CAMPANII DE CARITATE. Si-a donat rochia Vera Wang, pe care a purtat-o la cea de-a 78-a editie a premiilor Oscar, pentru a strange bani pentru o campanie de ajutorare a populatiei din Africa de Est. Rochia verde pe care a purtat-o in filmul „Atonement' a donat-o fundatiei The Children Charity of Southern California, care a scos-o la licitatie.

 

9.  II PLACE FOTBALUL. Este suporter al echipei West Ham United. Timp de trei luni a si facut antrenamente de fotbal ca pregatire pentru rolul din „Bend It Like Beckham'.

 

10. CREDE CA VENIREA EI PE LUME A FOST UN PARIU. „Mama voia cu disperare inca un copil, dar tata i-a spus ca nu isi permit sa mai faca unul, decat daca ea va vinde un scena­riu pentru o piesa de teatru. Si atunci mama a scris piesa «When I Was a Girl, I Used to Scream and Shout».'

 

De Raluca Tamas

 

Costumele din Anna Karenina, inspirate din creatiile Dior

 

Keira Knightley a stralucit la premiera filmului Anna Karenina

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton