Tiago, băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit un an. Cum a fost fotografiat: „O rup pe lapte”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a fost fotografiat băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, la ziua sa de naștere. Cei doi soți sunt împreună de 14 ani și formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. Astăzi, 6 octombrie, fiul acestora a împlinit un an, iar actrița a postat cu imagine cu Tiago, alături de un mesaj emoționant. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Până nu demult, familia Ibacka s-a aflat în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Din cauza uraganului Fiona, filmările au fost sistate temporar, iar familiile celor doi prezentatori s-au întors în România. După ce a rămas singur, Cabral a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că deja resimte din greu dorul de familie. Acum, fiul acestora, Tiago, a împlinit un an, iar micuțul a fost sărbătorit în absența tatălui său.

ibk-10ibk-10

Cum a fost fotografiat băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, la ziua sa de naștere. Pe rețelele de socializare, actrița nu a postat fotografii cu chipul micuțului Tiago. Cu ocazia aniversării sale, Andreea Ibacka a făcut publice câteva imagini rare cu fiul ei.

Citește și: Cabral a rămas singur la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: „Mi-a plecat familia”

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka, în costum de baie, la 37 de ani:„M-am jucat de-a sirena din Caraibe'

Citește și: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai:„Tot restul vieții mele!'

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, la parastasul Ionelei Prodan. Impresara a plâns în hohote:”Să nu o uitați niciodată”

Cum a fost fotografiat băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, la ziua sa de naștere

Pe contul său de Instagram, Andreea Ibacka a postat mai multe imagini de la aniversarea băiețelul ei. Cel mic a fost sărbătorit în prezența mamei și a surorii sale mai mari. Actrița în ține într-o mână pe Tiago, iar în cealaltă are o felie de tort cu cifra unu.

„Azi e ziua mea, fac 1 an!! În seara asta o facem lată, am de gând să beau până cad lat! O rup pe lapte!!!', e descrierea care apare pe Facebook, în dreptul fotografiei.

Departe de casă, Cabral a ținut să-i facă, la rândul său, o urare lui Tiago: „Na, că mai avem un tort… Leagăn (n.r. – așa îl alintă pe Tiago) a strâns primul set de 365 de zile'.

Cabral simte dorul familiei

După ce s-a văzut singur în Republica Dominicană, Cabral a postat un mesaj emoționant. Acesta a mărturisit că duce dorului familiei și că și-ar fi dorit să fie împreună cu soția și cei doi copii până la sfârșitul filmărilor.

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol. Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi', a scris Cabral pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton