Marian Nistor și soția lui, Doina Paraschiv, au aniversat 24 de ani de căsătorie: ”De fapt, cățelușa mea ne-a unit. Nu a mai plecat de acolo..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marian Nistor au serbat trei evenimente importante din viața lor pe 4 octombrie. Artistul a împlinit 79 de ani, iar anul acesta a petrecut doar în compania soției sale, Dorina Paraschiv. Liderul celebrei trupe Savoy este recunoscut pentru șlagărele lansate, de-a lungul timpului, dar și pentru bentițele pe care le poartă. Tot pe data de 4 octombrie, interpretul a serbat 24 de ani de la căsătorie și 36 de ani de când s-au cunoscut prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv au avut de ciocnit pentru trei evenimente pe data de 4 octombrie. Maii întâi, pentru ziua de naștere a liderului trupei Savoy, apoi pentru cei 24 de ani de la căsătorie cu soția lui, dar și un număr de ani de când s-au cunoscut pentru prima dată. Dacă în alți ani, cei doi soți petreceau în compania prietenilor, de această dată interpretul trupei Savoy, care a făcut furori pe vremuri, a preferat să ciocnească un pahar, numai ei.

dorina-paraschiv-si-marian-nistordorina-paraschiv-si-marian-nistor

Citește și: Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani:”Arătam ca un ardei umplut cu forța”

Citeștește și: Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy:”Vârsta e doar în buletin”

Citește și: Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani:”Familia ta este aici pentru tine”

Citește și: Câte kilograme are Diana Munteanu:„Sunt în cea mai bună formă'. Mulți fani i-au spus că ar fi anorexică

Marian Nistor și soția lui, Doina Paraschiv, au aniversat 24 de ani de căsătorie

Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv Nistor, alcătuiesc de ani buni trupa Savoy, în noua formulă. Cei doi artiști sunt împreună de mai bine de 24 de ani, la bine și la rău. Cei doi soți devin centrul atenției prin costumația pe care o poartă, dar și prin bentițele pe care și le asortează de fiecare dată. De altfel, ei nu ies din casă niciodată fără bentițe. Mai mult, cei doi soți au o colecție impresionantă de sute de astfel de bentițe care mai de care mai colorate.

Marian Nistor a împlinit 79 de ani, iar soția lui, solista Dorina Paraschiv Nistor, are acum 61 de ani, împliniți în luna iunie. Legat de acest aspect, al diferenței de vârstă dintre ei, aceștia sunt de părere că „vârsta este doar în buletin'. Artiștii s-au cunoscut prima dată în anul 1986 la o filmare pentru televiziune aîn Parcul Herăstrău și a fost „dragoste la prima vedere'.

'De ziua mea de naștere am fost singuri amândoi, tête-à-tête și atât. Am petrecut numai noi doi. Nu ne-am mai aventurat. Am stat liniștiți. Nu am mai apărut la televizor. Erau plecați toți în concedii, nu erau emisiunile care ne trebuiau nouă. În toamnă reluăm aparițiile', a declarat Marian Nistor, pentru viva.ro.

Matrian Nistor: 'De fapt, cățelușa mea ne-a unit. Nu a mai plecat de acolo…'

Celebrul interpret este de părere că cea care i-a unit pe ei este nimeni alta decât cățelușa pe care o avea la acea vreme, un caniche imperial, superb.Dorina venise dintr-un turneu în Australia, iar cățelușa lui Marian Nistor nu mai pleca de lângă ea.

'Am împlinit 24 de ani de la căsătorie. De fapt, noi pe data de 4 octombrie am avut trei aniversări. În aceeași zi ne-am cunoscut cu ani în urmă și apoi am rămas împreună. Ne-am cunoscut la filmări la televiziune. Dorina venise dintr-un turneu efectuat în Australia și ne-am întâlnit acolo. Cățelușa ne-a unit, un caniche imperial. A plecat de lângă mine și s-a dus la scaunul Dorinei, unde stătea ea. Îndreapta stăteau fetele, în stânga băieții. Am stat de vorbă frumos și de a doua zi ne-am întâlnit și am rămas împreună. De fapt, cățelușa mea ne-a unit. Nu a mai plecat de acolo… Am filmat pe rând. A fost ceva deosebit. N-am să uit niciodată acea zi', a mai declarat Marian Nistor.

De când poartă bentițe liderul trupei Savoy

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au foarte multe lucruri în comun. Probabil și de aceea, căsnicia lor a rezistat atâția ani. De asemenea, se spune că orice cuplu începe să semene. În ceea ce îi privește, cei doi artiști chiar au început să se îmbrace cât mai asemănător, astfel că soții Nistor nu mai ies din casă fără să își asorteze hainele pe care le poartă. Cei doi soți sunt o apariție rară și mai ales… „colorată', la propriu, de fiecare dată. Și bentițele lor au atras atenția celor care îi văd.

Marian Nistor spune că ideea i-a venit de când Ilie Năstase le purta pe cap în competiții „Ideea bentiţelor de a le purta pe cap, a venit de pe vremea când marele tenismen Ilie Năstase o purta în teren. Eu o port şi acum, dorm cu ea., Uneori uit să o mai dau jos de pe cap. bentița a devenit în timp un brand pentru Marian Nistor. Am peste 300 de bentiţe şi soția mea, Dorina are şi ea peste 200. Fiecare cu bentițele lui', a mai declarat Marian Nistor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton