Dezvăluiri din trecutul regretatei Ionela Prodan. Ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe fostul său partener de viață, Toni Antohi: „M-a luat și pe mine prin surprindere”

 Martin Lorena
.

Ionela Prodan a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe fostul său partener de viață, Toni Antohi. Anamaria Prodan a primit o foarte mare influență din partea mamei sale. Aceasta i-a urmat exemplul atât în privința afacerilor, cât și a vieții personale. Acum 15 ani, sexy-impresara a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe Reghecampf. Acum, văduvul Ionelei Prodan a povestit că același lucru s-a întâmplat și în cazul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 15 ani, Anamaria Prodan și-a luat inima în dinți și l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu Reghecampf. Se pare că povestea este foarte asemănătoare cu cea trăită de Ionela Prodan, alături de Toni Antohi. Bărbatul a oferit recent un interviu în cadrul căruia a povestit cum a început relația de iubire dintre el și răposata interpretă de muzică populară.

Ionela-Prodan-1-2Ionela-Prodan-1-2

Bărbatul a declarat că nu s-a așteptat nicio secundă ca Ionela Prodan să îl ceară în căsătorie, având în vedere faptul că se cunoșteau de foarte puțin timp. Iată declarațiile!

Citește și: Ce a răspuns Dan Alexa, întrebat dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan:„A fost…

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Dan Alexa a devenit tată de băiețel.Ce spune despre relația cu noua iubită

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Ionela Prodan a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe fostul său partener de viață, Toni Antohi

Toni Antohi a povestit cu lux de amănunte momentul în care Ionela Prodan l-a cerut în căsătorie. Cei doi nu se cunoșteau de foarte mult timp, iar el de curând rămăsese văduv. Interpreta de muzică populară nu a ținut cont de aceste detalii și i-a spus bărbatului că își dorește să cumpere verighete pentru amândoi. Chiar și la acel moment, Toni Antohi a crezut că evenimentul va avea loc în viitor, însă mama Anamariei Prodan avea alte planuri. Aceasta l-a pus pe partenerul său să își pună inelul pe deget, iar de atunci el nu l-a mai scos.

'Cam ea m-a cerut în căsătorie. Ea a făcut primul pas. Prima dată m-a dus și am făcut verighetele. După ce am luat inelele – eu gândindu-mă că evenimentul va fi mai târziu, eram mai la început, urma să ne cunoaștem, poate ea nu o să fie de acord- și mi-a zis atunci ca nu cumva să scot verigheta vreodată de pe deget. De acolo, mi-a zis că este cazul să ne căsătorim. M-a luat și pe mine prin surprindere, mai ales că eu eram văduv', a declarat el pentru FANATIK.

Cum s-au cunoscut cei doi

Toni Antohi a povestit că a cunoscut-o pe Ionela Prodan în momentul în care el lucra ca director la o firmă de construcții. Femeia, sigură pe ea, i-a cerut acestuia să îi refacă o casă. Bărbatul i-a explicat politicos faptul că nu se ocupa cu așa ceva.

'Am cunoscut-o când eu lucram la o firmă de construcții. Ea a venit acolo și a întrebat cine e director. Eu eram. A intrat, mi-a zis așa: `Bună ziua, directore! Eu sunt Ionela Prodan! Directore, am de refăcut o casă!`. I-am zis, la acea vreme, că noi nu ne ocupam cu așa ceva, eram o firmă mare, nu făceam case', a început el povestea pentru sursa citată.

Cu toate acestea, Ionela Prodan l-a amenințat pe Toni Antohi că va chema toate posturile de televiziune dacă nu o ajută. Văduvul s-a ținut de cerințele acesteia, iar în 2008 a terminat casa în care, într-un final, au locuit împreună.

Mi-a zis că va chema toate televiziunile dacă o refuz. M-a șantajat un pic (râde, n. red.). Am mers cu ea, am văzut despre ce e vorba – e chiar casa în care stau cei doi frați ai ei – am lucrat serios și am făcut-o. Pe atunci, ea mi-a zis că mama ei își dorea ca cei trei frați – adică ea și frații săi – să locuiască împreună. Ea s-a luptat să facă asta. Am făcut, în aceeași curte și casa unde am locuit eu și cu ea, am terminat-o în 2008', a mai spus el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton