Nutrilite All Plant Protein - suplimentul alimentar ce îți va schimba viața

 advertising.ringier
.

Proteinele constituie un element esențial pentru buna funcționare zilnică a organismului. Contrar opiniei publice, suplimentele proteice nu sunt dedicate exclusiv persoanelor sportive, ci tuturor celor ce nu reușesc să își ia aportul necesar de proteine din dieta zilnică.

Un detaliu deja cunoscut de către marea majoritate este cum, valoarea nutrițională și conținutul de proteine diferă de la un aliment la altul. De exemplu, proteinele animale vin de foarte multe ori cu un conținut extra nedorit de calorii, sare sau grăsimii.

De aceea, Nutrilite, cel mai bine vândut brand de suplimente proteice din lume, a elaborat un produs menit să transforme complet dieta zilnică. Nutrilite All Plant Protein reprezintă o variantă alternativă pentru sursele tradiționale de proteine, ce poate fi integrată cu ușurință în dieta zilnică.

Acest produs este creat pe baza a 3 principii fundamentale ale stării de bine: ALL-PLANT-PROTEIN!

1. ALL – proteinele sunt esențiale pentru oricine, indiferent de vârstă sau stil de viață. Majoritatea oamenilor consideră că dieta zilnică este de ajuns pentru a asigura nivelul minim necesar de proteine, dar din nefericire, corpul nostru nu poate conserva proteinele pentru a le redistribui ulterior în funcție de nevoile zilnice. Un exemplu concret este cum 100g de piept de pui este echivalent pentru doar 30g de proteine. Nu în ultimul rând, o serie de publicații științifice au publicat recent studii ce demonstrează cum aportul recomandat de proteine pe kg (greutate corporală) este de 1,2 până la 1,5gr de proteine pe kg. Asta ne aduce în punctul în care este clar cu suplimentele proteice nu sunt dedicate doar persoanelor sportive, ci tuturor celor care au nevoie.

Nutrilite All Plant Protein este aici pentru a te ajuta să atingi acest obiectiv. Acest produs este creat pentru a oferi un nivel ridicat al stării generale de bine și pentru a susține procesele esențiale ale corpului în același timp.

2. PLANT – All Protein Plant conține o concetrație puterincă de proteine, fără niciun adaos nedorit de sare, calorii sau grăsimi saturate. Formula ce are la bază acest produs transpune cei 85 de ani moștenire și experiență Nutrilite, un brand de încredere ce îmbină perfect știința și natura. Acest supliment păstrează linia unor ingrediente de calitate foarte înaltă și proveniență curată.

3. PROTEIN – acum că este mai mult decât clar nevoia de a găsi resurse de unde proteinele pot fi asimilate, apar și soluția. Nutrilite All Plant Protein este cea mai convenientă și sănătoasă opțiune în acest sens. Doar o lingură din acest supliment este de ajuns, iar în combinați cu mesele de pe parcursul zilei, vei avea partea în mod garantat de mâncăruri delicioase și sănătoase. Poate fi integrat în smoothie-uri, supe și chiar clătite.

NUTRILITE ALL PLANT PROTEIN

Nutrilite All Plant Protein este alternativa echilibrată a surselor tradiționale de proteine, conținând cei 9 aminoacizi esențiali, ce nu pot fi sintetizați de către organism. Dietele zilnice vor căpăta un cu totul alt gust și beneficii dacă acest supliment proteic va fi combinat cu ele.

  • supliment alimentar, conceput sub formă de pudră
  • nu conține coloranți, arome, conservanți artificiali
  • o lingură (aprox. 10g) din această proteină poate fi adăugată cu ușurință într-o varietate mare de alimente și băuturi reci și calde
  • conține proteine cu digerare treptată, oferind cei 9 aminoacizi esențiali. Termenul 'esențial' face referire la faptul că organismul nu poate sintetiza singur acești aminoacizi.

Încearcă Nutrilite All Plant Protein și descoperă efectele benefice chiar pe pielea ta!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton