Amna e hărțuită de un bărbat pe internet. Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: "M-a disperat"

 Dumitrache Laura
.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se confruntă cu o situație delicată, după ce un bărbat continuă să o hărțuiască pe internet. Artista primește zilnic mesaje lungi de dragoste de la individ și susține că a avut o relație amoroasă cu îndrăgita cântăreață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi, iar deseori primește mesaje de la bărbați. Cu toate astea, vedeta a declarat că primește deseori mesaje lungi de la un bărbat misterios. Ba chiar a mărturisit că este stresată de el, mai ales că acesta pretinde că a avut o relație amoroasă cu el.

mnamna

Zilele trecute, vedeta a postat pe rețelele de socializare un screeschot în care arată ce mesaje primește de la un bărbat necunoscut. Textele acestuia sunt foarte lungi și susține că a avut o relație amoroasă cu Amna. Pentru moment, artista nu a apelat la autorități, dar nu exclude acest lucru în cazul în care situația se complică.

Citește și: La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor:”Am o erupție în fiecare lună”

Citește și:Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America:„Îmi zice mamă'. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Citește și: Lili Sandu se confruntă cu stări de anxietate. Cum se manifestă atacurile de panică:”Simt că mă duc”

Citește și: Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp:”Mama și tata în același loc”

Amna e hărțuită de un bărbat pe internet

Amna este o femeie liberă după ce a divorțat de tatăl fiului său. Vedeta se concentrează pe cariera sa, iar atunci când are timp liber se ocupă de băiatul său. Cu toate astea, artista trece printr-o situație delicată, după ce un bărbat misterios îi trimite zeci de mesaje de dragoste. Mai mult, Amna a declarat că acesta îi trimite mesaje lungi în care îi spune să nu se căsătorească. Până în prezent, cântăreața nu a apelat la poliție pentru ajutor, dar nu exclude această variantă, în cazul în care situația se va complica.

'M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri' a declarat Amna pentru spynews.ro.

Amna: „Nu am aflat încă cine e”

Amna a postat pe rețelele de socializare un screenshot cu mesajele pe care le primește pe mail de la acest bărbat. Artista este șocată și speră să scape de această situație. De fiecare dată când îl blochează, acesta apare de undeva și îi scrie în continuare. Amna nu știe cine este bărbatul care o hărțuiește și speră ca acesta să se oprească.

'Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e… Auzi la el, casă de piatră…! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde', a mai spus artista.

Amna este pregătită să-și refacă viața

Amna a divorțat de tatăl fiului ei în urmă cu trei ani. Vedeta este pregătită să își refacă viața, dar a dezvăluit cum ar trebui să fie bărbatul din viața ei. Artista s-a despărțit de partenerul ei după 9 ani de căsnicie și 12 ani de relație. După o perioadă atât de lungă de relație, a avut nevoie de timp pentru ea. Acum este pregătită să primească un nou bărbat în viața ei.

‘Trebuie să aibă creier. Gentleman să fie că degeaba are trandafiri dacă nu știe să vorbească. Da, sunt pregătită pentru o nouă relație. Cred că pur și simplu când vine omul potrivit îți dai seama că ești pregătit și când e cel nepotrivit îți dai seama ce nepregătit ești. Trebuie să aibă trandafiri și creier, a declarat Amna pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton