Când naște iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli nu renunță la sport în perioada sarcinii: „Mă simt minunat”

 Miniosu Alexandra
.

Iubita lui Codin Maticiuc a anunțat când va naște. Ana Pandeli urmează să devină mamă pentru a treia oară. Frumoasa brunetă e pe ultima sută de metri cu sarcina și abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe. Tânăra mai are o fiică cu celebrul actor, pe micuța Smaranda, dar și un băiat dintr-o fostă relație. Iată ce veste mare a dat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Codin Maticiuc a anunțat când va naște. Ana Pandeli a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, loc în care-și ține fanii la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața ei. Se pare că, potrivit spuselor sale, bruneta e pe ultima sută de metri cu sarcina. Anul acesta, ea urmează să devină mamă pentru a treia oară, însă nu a dezvăluit încă sexul bebelușului.

iubita-codin-maticiuc-6iubita-codin-maticiuc-6

Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni din nou părinți. Au făcut anunțul în luna august, pe Internet, când burtica de gravidă a tinerei era deja vizibilă. Tot pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram, bruneta a anunțat și când va naște.

Citește și: Codin Maticiuc a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui:”Tot ce am…”

Citește și: Codin Maticiuc se mută în casă nouă, înainte de nașterea celui de-al doilea copil:„Până acum eram foarte bine, dar…'

Citește și: Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme:„Semn că funcționează. Mă simt ca naiba, dar sunt fericită'

Citește și: Cum arată Raluca Turcan la 46 de ani.Fostul vicepremier a investit mult în aspectul său fizic

Iubita lui Codin Maticiuc a anunțat când va naște

Deși, la fel ca iubitul ei, și Ana Pandeli a fost mereu discretă în privința vieții private, a decis să le împărtășească urmăritorilor ei fericitul anunț. Partenera lui Codin Maticiuc le-a transmis internauților că va naște peste doar câteva zile și că se simte minunat.

Iubita lui Codin Maticiuc a făcut anunțul la InstaStory, informându-și fanii că a făcut și încă face sport și pe durata sarcinii. Ana Pandeli face antrenamente online, lucru ce o ajută să se mențină într-o formă de zile mari.

„Fii-mea nu e deloc încântată de antrenamentele mele online, dar eu mă simt minunat după, Mai ales cu 5 zile înainte de a naște', a scris iubita lui Codin Maticiuc, Ana Pandeli, la InstaStory.

Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului său copil

Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu au anunțat până acum sexul bebelușului, însă actorul a făcut câteva declarații pe acest subiect, spunând că va dezvălui totul printr-o postare.

„Vorba „E ultima ta șansă să mă faci fericită’ o să rămână mult timp. O să-mi fac vorba asta pe tricou. Smaranda continuă să mă uimească în fiecare zi. Motivul pentru care sunt mereu în cap este Smaranda. Iar acum, trecem la alt nivel.

Nu știm dacă este băiețel sau fetiță. Nu știe nimeni. Vrem să știm ce este înainte să se nască, doar că trebuie să mă urmăriți, pe site-urile de socializare, și, la un moment dat, va fi o postare, așa cum a fost și cea în care am anunțat sarcina. Postarea o vom face tot pentru „Spitale publice din bani privați’.

Adică o să fie o postare în care o să zic dacă e băiat sau fetiță, cu artificii, cu baloane cu albastru sau roz. Se va întâmpla treaba asta tot pentru o cauză, adică să nu irosesc informația’, a povestit Codin pentru EGO.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton