Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro, după accidentul auto de acum trei luni: „Dacă s-a întâmplat așa, de ce să...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro, după accidentul auto de acum trei luni. Pe 23 iunie, solistul a fost implicat într-un accident de circulație, când a intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat. Din fericire, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi, însă a luat o decizie radicală în privința bolidului. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de trei luni, artistul a trecut printr-o experiență înspăimântătoare, când mașina pe care o conducea a intrat într-un stâlp, într-o zonă centrală a Capitalei. Acesta se îndrepta spre casă în momentul impactului, care s-a produs lângă Parcul Herăstrău, aproape de zona „Charles de Gaulle'. Lupu Rednic a suferit mici zgârieturi pe mână de la airbagurile declanșate în urma impactului cu stâlpul de iluminare. Acum, solistul a spus ce decizie a luat în legătură cu mașina de lux.

lupu-2lupu-2

Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro, după accidentul auto de acum trei luni. În momentul producerii accidentului, artistul încerca încercat să evite manevra unei alte mașini ce venea din față și a intrat într-un stâlp de iluminat.

Citește și: Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicat:”Ghinionul a făcut ca…”

Citește și: Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 30 de ani de când s-au cununat. Decizia luată de cei doi:”Noi suntem sătui de petreceri”

Citește și: Ce interdicție au fiicele Alinei Sorescu de la Alexandru Ciucu, în timpul procesului de divorț:”Nu pot participa…”

Citește și: Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf:„Piciorul și mâna se…'

Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro, după accidentul auto de acum trei luni

După acest incident, Cornelia și Lupu Rednic au decis să se despartă de mașina de lux și au vândut-o. Mai mult, artistul a susținut că fiecare piesă a autoturismului este scumpă, motiv pentru care costul reparației ar fi fost destul de ridicat.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine! Dacă s-a întâmplat așa, de ce să o mai țin? Am vândut-o. Lumea a zis că mașina e daună totală, dar nu e adevărat. Mașinile astea mari și moderne sunt scumpe, fiecare piesă este scumpă, o bară, o capotă. Pentru accident, am avut însă full Casco, ceea ce recomand la toată lumea, chiar dacă e mai greu, și e scump, dar, deh, toate sunt scumpe acum!', a susținut artistul, potrivit ego.ro.

„Vreau să îmi iau alta'

Lupu Rednic și-a propus să-și cumpere o altă mașină, după accidentul auto în care a fost implicat. Artistul și soția sa își doresc să contribuie la diminuarea poluării, motiv pentru care au decis să achiziționeze o mașină dotată cu tehnologia hibrid.

„Am vândut-o și vreau să îmi iau alta. Eu și Cornelia luăm acum altceva, ca să ajutăm împotriva poluării, un hybrid pe benzină. Am vândut-o pe cealaltă. Cu cât? Binișor sau nebinișor, când lucrurile merg bine și faci bine și ești om bun, atunci Dumnezeu te ajută!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Artistul s-a ales cu câteva zgârieturi în urma impactului

Lupu Rednic și-a sunat imediat soția după ce a făcut accident. Cornelia Rednic a ajuns într-un suflet la locul impactului, fiinf îngrijorată de starea soțului ei. Artistul s-a ales cu câteva zgârieturi la mână din cauza airbagului care s-a declanșat în urma impactului. În ceea ce privește viteza cu care circula artistului, acesta susține că nu se pune problema să fi avut viteza peste limita regulamentară.

„După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!’, a spus Lupu Rednic, potrivit impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton