Teo Trandafir, în scandal cu cei care îi fură imaginea pe Internet: "Nu vă lăsați pacăliți"

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir tună și fulgeră după ce diverse branduri de pastile de slăbit i-ar fi furat imaginea și nunele, pe care le-au asociat cu propriile produse, pentru a-și face reclamă pe net. Vedeta Kanal D îi avertizează pe fanii săi că nu trebuie să aibă încredere în reclamele pe care le văd pe internet, mai ales dacă ea nu îi anunță pe contul oficial că promovează anumite produse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir le-a transmis un mesaj urmăritoarelor sale care o bombardează cu sute de întrebări pe zi, cu privire la felul în care a slăbit și dacă vedeta ar fi folosit, într-adevăr, acele suplimente pentru scădere în greutate.

teo-trandafir-10teo-trandafir-10

Teo Trandafir, în scandal cu cei care îi fură imaginea pe Internet

„NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie?' De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați pacăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea.

Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit.

Facem cu toții, și colegii mei, și eu, tot ce putem pentru a ne feri de asemenea oameni, dar e greu uneori. Încercăm în continuare, însă. Nu vă păcăliți, nu o să ne lăsăm influențați', a fost mesajul pe care Teo Trandafir l-a transmis pe Facebook.

Citește și: Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19: „M-am trezit în spital…’

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău

Citește și: Iubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal.Ce pedeapsă a primit după ce a fost prins băut la volan

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după imaginile cu ea și Gabi Bădălău, împreună:„Copiii trebuie să…’

Și altor vedete le-a fost furată imaginea pentru produse de slăbit

Solista Navi, Carmen Brumă, Oana Roman sau Gabriela Cristea s-au trezit în situația de a face, fără voia lor, reclamă la niște produse despre care nu știu nimic.

În iulie 2018, după o lungă perioadă de luptă cu kilogramele în plus, cântăreața Navi își făcea operație de micșorare a stomacului. A povestit tuturor cum a decurs intervenția aceasta care i-a schimbat viața și cum a reușit să dea jos, într-un an, 36 de kilograme. Nu mică i-a fost mirarea la începutul lui 2020 când a început să primească mesaje de la prieteni sau necunoscuți care îi spuneau că au văzut-o promovând picături și pastile de slăbit, cerându-i detalii despre experiență, potrivit Click!.

„Am depus plângere la Poliție și la Asociația pentru Protecția Consumatorilor, sper ca acești escroci fără scrupule să fie prinși. Îmi fac griji că, pe lângă sutele de fete care mi-au scris și m-au întrebat dacă e adevărat, multe altele au făcut deja comandă de aceste produse dubioase, care nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății”, a spus Navi atunci.

Și Carmen Brumă sau Oana Cuzino luptă cu firme dubioase care încearcă să-și vândă produsele de slăbit folosindu-se de imaginea lor.

Victimă a șarlatanilor a căzut și Andra. Artista a postat un mesaj pe blogul ei în care spune că nu consumă și nu face reclamă la produsul de slăbit respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton