Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor: "Îmi cer scuze dacă am greșit"

 Oana Pantazi
.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor în ediția de marți seară a celebrului show din Republica Dominicană. Ceilalți doi concurenți propuși pentru eliminare din echipa Faimoșilor au fost Otilia Bilionera și Robert Niță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, colegii ei Otilia Bilionera și Robert Niță, ceilalți propuși pentru eliminare, rămânând în continuare în echipa Faimoșilor. Unul dintre motivele pentru care colegii ei au luat această decizie este faptul că Andreea Tonciu a declarat, în nenumărate rânduri că îi este dor de fetița ei și că își dorește să plece acasă. De altfel, bruneta s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul competiției, având nevoie de intervenția medicilor.

Andreea-Tonciu-eliminata-Survivor-7Andreea-Tonciu-eliminata-Survivor-7

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor

Cu toate că a declarat că își dorește să meargă acasă, fanii vedetei au sperat până în ultima clipă că favorita lor nu va părăsi competiția. Iată însă că Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, în urma voturilor publicului. Ceilalți doi nominalizați, Otilia Bilionera și Robert Niță, au rămas în competiție. Anunțul a fost făcut în cadrul consiliului de nominalizare.

„Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îți mulțumim și îți urez drum bun', a spus Dan Pavel.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor. A părăsit concursul din cauze medicale

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:'Avea probleme la…'

Citește și: Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor: „Arată-ți bărbația cu mine'

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…

Deși și-a dorit să plece acasă, Andreea Tonciu a fost surprinsă de votul publicului, care a decis să fie eliminată de la Survivor.

„Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă”, a spus Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată.

Andreea Tonciu, a treia din echipa Războinicilor care a părăsit concursul

Faimoșii au început competiția cu stângul, pierzând până acum trei oameni, în timp ce echipa Războinicilor s-a dovedit a fi mult mai închegată. În ediția de ieri seară, Andreea Tonciu a părăsit Survivor, la scurt timp după ce alte două colege de-ale sale, Xonia și Roxana Ciuhulescu, au plecat din concurs.

Deși își dorea enorm să rămână în competiție, Xonia a fost prima eliminată, înainte chiar de a apuca să se obișnuiască cu colegii Faimoși. Din păcate, i-a urmat Roxana Ciuhulescu, vedeta fiind obligată să părăsească Survivor din cauza condiției medicale. S-a decis că Faimoasa nu ar fi putut face față rigorilor competiției.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară, și ești eliminată pe considerente medicale', a spus, luni, prezentatorul Daniel Pavel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton