Teo a vorbit despre salariul de la Kanal D, după ce s-a zvonit că ar câștiga 20.000 de euro lunar: "Sunt plătită decent!"

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir a comentat zvonurile potrivit cărora ar încasa un salariu uriaș, de 20.000 de euro pe lună, de la Kanal D. În emisiunea colegei ei, în Denise Rifai, Teo a recunoscut că nu este un bun gestionar al banilor ei și asta pentru că strângerea de averi n-a fost niciodată o prioritate pentru ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni au apărut zvonuri legate de salariul fabulos al lui Teo și se spunea că este plătită de Kanal D cu 20.000 de euro pe lună. Vedeta a discutat pe seama acestor bârfe și susține că sunt fabulații.

018e7746-10db-4bf0-a5b9-dcc06bbd7aa7018e7746-10db-4bf0-a5b9-dcc06bbd7aa7

„Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav', a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Citește și:

Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit: „Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Teo: „Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare'

Invitată în emisiunea colegei sale de la Kanal D, Denise Rifai, Teo Trandafir a vorbit despre sumele câștigate din televiziune și despre banii pe care i-a încasat de-a lungul timpului. Fără a se considera un om bogat, vedeta este mulțumită cu ceea ce are pentru că nu a fost niciodată genul care să pună banii la ciorap.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.', a declarat Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Câți bani primea Teo când s-a angajat în televiziune

Nu doar o dată, Teo Trandafir a povestit cu sinceritate despre vremurile dure pe care le-a trăit când a debutat în televiziune. Și, la fel își amintește și colegul ei de la începuturi, Mircea Badea. Acum, amândoi sunt unii dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și plătiți pe măsură, dar începuturile au fost extrem de grele.

„Imi aduc aminte de o perioada in care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme cand aceasta suma nu era mare lucru. Doar ca eram platita in bancnote mici si, la final de luna, primeam banii în plic, alaturi de fluturasul de salariu.

Aveam senzatia ca am castigat considerabil. Intr-o buna zi, m-au platit in bancnote mari, aceeasi suma. Patru bancnote. M-am speriat ingrozitor si tin minte ca am plans. Pentru mine a fost o lovitura fantastica. Nu intelegeam la varsta aceea ca valoarea banilor nu sta in greutatea plicului', povestea Teo Trandafir în urmă cu ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton