Artista de muzică populară Anica Ganțu s-a trezit din moarte clinică: "Când am deschis ochii, eram la morgă"

 Laciu Andreea
.

Anica Ganțu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. Puțini știu însă cea mai șocantă poveste din viața artistei. A ajuns în moarte clinică, dar apoi s-a trezit… la morgă!

CIT CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din cauza unei probleme sănătate, a ajuns la spital. Starea ei s-a înrăutățit, a intrat în stare de inconștiență, apoi medicii au declarat-o moartă. Episodul incredibil s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani. La acea vreme, familia și cei dragi au crezut că lumina ei s-a stins pentru totdeauna.

Cel care a anunțat că artista a decedat a fost medicul care o îngrijea. Însă, surpriză totală! Când era dusă spre morgă, cântăreața s-a trezit. Anica Ganțu a simțit atunci că parcă a primit șansa la o nouă viață. A decis să povestească la Antena Stars mai multe detalii despre experiența ei incredibilă.

anica gantuanica gantu

Anica Ganțu s-a trezit din moarte clinică

În acel moment înfiorător, Anica susținea un spectacol în Serbia. După ce i s-a făcut rău, inițial a refuzat să meargă la spital. Nimeni nu bănuia ce urma să se întâmple.

'Eram la eveniment. Mi s-a făcut rău. Am zis că nu mă duc la spital în perioada aia. Noi mergeam in Serbia cu permis de mic trafic. Nu aveai voie să stai mai mult de 6 zile. Până la urmă am ajuns la spital, nu am mai știut de nimeni. Vorbise cineva cu medicul. Nu am mai avut ce să fac pentru că… nu am mai știu de mine când am ajuns acolo.

Acolo au venit medicii. Au spus că sunt moartă, după ce m-a controlat. Nu știu cât a durat starea în care am fost. 6-7 minute. Nu știu pentru că s-a dus medicul să anunțe poliția. Lor le-au spus să mă ducă la morgă că eram cetățean străin. Când am deschis ochii, eram la morgă.', a spus Anica Ganțu la Antena Stars.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit. Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: 'Da, mă mărit'

Citește și: Ce pensie are Gheorghe Turda. Este interpretul de muzică populară cu cele mai mari venituri de la stat, din România

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Ce a simțit artista de muzică populară, după ce s-a trezit

Înainte să se trezească din moarte clinică, Anica a simțit cum se zbate între cele două lumi. Atunci când a dat primele semne de viață, cei care erau cu ea au început să strige medicul. Cadrul medical a venit în grabă și i-a acordat primul ajutor.

'Până să deschid ochii aveam impresia că mă zbat puternic. Ei au început să strige la mine. M-au internat și am mai rămas 3 zile în spital. Am venit acasă, am continuat tratamentul, dar am fost sub supraveghere o lună de zile. Mi-au spus că e moarte clinică. ', a mai spus ea la Antena Stars.

Cine este Anica Ganțu, artistă de muzică populară

S-a născut pe 4 august 1960, în satul Gornovița, comuna Balta, județul Mehedinți. Este absolventă a liceului „Traian”, profilul filologie-istorie. A urmat ulterior cursurile Școlii Populare de Artă, secția canto din Drobeta Turnu-Severin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton