A murit Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel. Avea cancer în stadiul 4

 Stamen Diana
.

Actorul Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, a murit la vârsta de 44 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4. Organismul său a cedat la două săptămâni după ce a fost internat într-un spital din America.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dustin Diamond a murit pe 1 februarie, la două săptămâni după ce a fost internat de urgență în spital. Actorul, în vârstă de 44 de ani, fusese deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire, iar familia a încercat să-l transfere la un centru special pentru pacienții cu boli în stadiu terminal, au relatat jurnaliștii de la TMZ.

Dustin Diamond a murit (2)Dustin Diamond a murit (2)

Screech din Salvați de clopoțel a fost internat într-un spital din Florida după ce s-a simțit rău. În urma unor analize amănunțite, medicii au descoperit că acesta are cancer pulmonar în stadiul 4. Și mama actorului a murit din cauza acestei boli necruțătoare. Pe 7 ianuarie, Dustin Diamond împlinise vârsta de 44 de ani.

Citește și: Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, diagnosticat cu cancer în stadiul 4!

Citește și: Vă amintiţi serialul „Salvaţi de clopoţel? Iată cum arată actorii, la 30 de ani de la filmări!/ Frumuşelul Zack şi tocilarul Screech sunt complet schimbaţi!

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale: „M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Teo a vorbit despre salariul de la Kanal D, după ce s-a zvonit că ar câștiga 20.000 de euro lunar: „Sunt plătită decent!'

Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, a murit la 44 de ani

Dustin Diamond, devenit celebru datorită rolului său carismatic din Salvați de clopoțel, serial unde i-a dat viață simpaticului tocilar Screech, a fost spitalizat în urmă cu două săptămâni, după ce a simțit durere în tot corpul, fiind diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Din păcate, actorul Dustin Diamond a pierdut lupta cu boala și a murit pe patul de spital, după două săptămâni de chin.

Cine a fost Dustin Diamond

Dustin Diamond a interpretat unul dintre personajele-cheie din Salvați de clopoțel și a apărut în serial de la început până la final. Faimosul serial a avut premiera în România în 1992 şi, alături de Bevery Hills 90210, a fost unul dintre serialele care s-au bucurat de o mare popularitate în ţara noastră. Adulţii trecuţi de 30-35 de azi încă îşi amintesc poantele lui Screech, tocilarul grupului de liceeni, interpretat cu mult talent de Dustin Diamond.

Dustin Diamond era cel mai tânăr actor din grupul Salvați de clopoțel: avea doar 12 ani, iar creatorul serialului a recunoscut că nu l-ar fi ales dacă îi știa din prima vârsta sa reală.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton