De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

 Cica Cristina
.

Abia acum s-a aflat! Noi detalii ies la iveală cu privire la schimbările survenite după ce Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a părăsi Familia Regală britanică. Archie, fiul fostului cuplu regal, nu ar avea numele mamei trecut pe certifcatul de naștere. Ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Un nou gest fără precedent la Casa Regală britanică! Protagonistă este, din nou, Meghan Markle. Fosta ducesă de Sussex și-a șters numele de pe certificatul de naștere al micuțului Archie.

Născut pe data de 6 mai 2019, nașterea lui Archie a fost înregistrată abia după 11 zile. Cotidianul „The Mirror' transmite că certificatul de naștere ar fi fost modificat pe 5 iunie.

Meghan-Markle-1Meghan-Markle-1

Astfel, în locul prenumelui Meghan, în dreptul mamei este scris „Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex', în certificatul de naștere al fiului ei.

Decizia fără precedent luată de Meghan Markle

Schimbarea ar fi fost realizată chiar în perioada în care s-au scurs primele detalii cu privire la ruptura dintre frații Harry și William, precum și de restul casei regale britanice.

În ceea ce o privește pe Kate Middleton, pe certificatele de naștere ale copiilor este scris numele său mic, ceea ce i-a determinat pe jurnaliștii britanici să califice drept mai puțin obișnuită decizia luată de Meghan.

Pe de altă parte, schimbarea ar putea fi percepută ca un omagiu adus prințesei Diana, mama Prințului Harry, care a folosit mereu titulatura de „Alteța Sa Regală, Prințesa de Țara Galilor'.

Reamintim că, la scurt timp de la această modificare, Meghan și Harry s-au îndepărtat de familia britanică și s-au mutat în America de Nord.

Citește și: Cum se mențin în formă Kate Middleton și Meghan Markle.Trucurile care nu dau greș

Citește și: Decizia radicală pe care au luat-o Prințul Harry și Meghan Markle.La ce au renunțat, în urma criticilor

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19:'E foarte ciudată starea'

Meghan Markle a pierdut a doua sarcină

Meghan Markle a suferit un avort spontan în vara anului trecut. Soția Prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Meghan Markle a mărturisit că a suferit un avort spontan în această vară, mai exact în luna iulie. Fosta actriță din ‘Suits’ a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuțului Archie.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin‘, a dezvăluit Meghan Markle.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton