”Știam că am omorât-o”. Lidia a vorbit despre trauma care i-a marcat toată viața

 Calin Maria Bianca
.

Legătura neștiută dintre Lidia Buble și sora ei, Lori. Artista a povestit cu lacrimi în ochi cea mai cumplită dramă din viața ei de până acum. Totul s-a întâmplat pe când sora ei mai mică abia se născuse, iar frumoasa cântăreață avea 10 ani. Momentul a marcat-o profund, iar după mulți ani, șatena încă vorbește cu lacrimi în ochi despre acel episod din copilăria ei. Iată ce-s a întâmplat, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Lidia Buble o știe toată lumea. A cucerit de-a lungul timpului cu piesele sale superbe, iar acum se bucură de un succes colosal pe plan profesional. Provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți frați, iar drumul spre muzică nu i-a fost preserăt doar cu lucruri frumoase. Ba mai mult, încă din copilărie a avut parte de o dramă pe care și azi o povestește plângând.

lidia-buble-a-scos-un-nou-hit-impreuna-cu-costi-ionita-si-celebrul-jay-maly-7-1lidia-buble-a-scos-un-nou-hit-impreuna-cu-costi-ionita-si-celebrul-jay-maly-7-1

Lidia Buble pozează mereu cu zâmbetul pe buze. În timp ce mulți cred că are o viață roz și lipsită de griji, lucrurile nu stau chiar așa. Artista a dezvăluit că înainte de a fi cântăreață, este om, și la fel ca alții, are și ea diferite probleme și stări. Totuși, nu acesta este motivul pentru care a izbucnit în lacrimi în podcastul lui Horia Brenciu!

Citește și: De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…'

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.Sentința nu este definitivă

Citește și: Survivor România 2023.Tot ce s-a întâmplat în prima ediție a emisiunii

Citește și: Pisica lui Taylor Swift are o avere de 97 de milioane de dolari.Ce rasă este felina

'Știam că am omorât-o'. Lidia a vorbit despre trauma care i-a marcat toată viața

Lidia Buble a vizionat în podcastul lui Horia Brenciu un material cu sora ei, Lori. Momentul a emoționat-o foarte mult, iar atunci a dezvăluit că ele au o relație mult mai specială, față de restul fraților. Cu ochii în lacrimi, frumoasa artistă a povestit cum era la un pas să o omoare atunci când avea doar câteva luni. Toate acțiunile ei îi reflectau iubirea pe care i-o purta, iar la doar 10 ani nu avea să știe ce nenorocire ar putea să se întâmple.

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea era cât pe ce să nu mai fie în viață astăzi. Când avea 2-3 luni, nu mai știu exact…când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță. Mama ne-a interzis să o luăm în brațe să nu îi facem și mai mult rău. Am pândit-o special. A intrat în baie să își spele părul, am intrat unde era pătuțul lui Lori. O iubeam atât de mult și eram disperată să o văd și să o țin în brațe.

Am început să mă comport cu ea ca și cu o păpușă. O aruncam și o prindeam și ultima dată când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc. Îmi aduc aminte că am chemat-o pe mami. A fugit cu ea în brațe și mami a leșinat cu ea în brațe în dormitor…

Am apucat să-l sun pe tatăl meu să vină acasă cât poate de repede pentru că Lori e pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit. A venit.(…)' , a povestit Lidia Buble în podcastul lui Horia Brenciu.

Lidia Buble a fugit de acasă de frică

Lidia Buble a încremenit în momentul în care și-a văzut sora de doar câteva luni pe jos, fără să respire. Și-a chemat părinții, iar cu gândul că și-a omorât sora, a fugit de acasă. S-a făcut noapte, iar frumoasa artistă stătea în continuare ascunsă. Totuși, și-a făcut curaj să se ducă la părinții ei, deși în mintea ei știa că nu are să fie bine nimic când o să ajungă. Tatăl ei însă a primit-o cu brațele deschise, a pupat-o pe frunte și i-a dat cea mai bună veste din viața ei.

Eu am fugit de acasă. M-am ascuns undeva în spatele blocului până noaptea târziu, pe la 1- 2. Nu am avut curajul să merg acasă. Eu în momentul ăla știam cumva că mi-am omorât sora. Când m-am întors, mă așteptam ca tata să mă arunce de la etaj. Tata m-a primit și m-a pupat pe frunt. Nu știam ce s-a întâmplat.', a mai povestit Lidia Buble în podcastul lui Horia Brenciu.

Sora Lidiei Buble a supriviețuit printr-o minune

Lori, sora Lidiei Buble, a scăpat ca prin minune. Medicii nu i-au dat șanse la viață când au văzut-o. I-au spus tatălui artistei să meargă acasă cu ea pentru că nu mai au cum să o salveze. Părinții celor două nu s-a lăsat așa ușor și au luat-o pe calea bisericii, știind că Dumnezeu nu are cum să-i lase la greu. După numeroase rugăciuni și ungeri cu untdelemn, Lori nu mai avea nimic. Cadrele medicale au rămas fără cuvinte, la mijloc fiind cu adevărat o minune.

'Tata cu mama și Lori au fugit la spital. Tata i-a rugat să facă o ecografie. Medicii au refuzat și i-au spus să se ducă acasă și să nu moară în spital. Până la urmă, au făcut radiografia și avea capul crăpat sau spart, nu mai știu. Au plecat acasă și tata i-a promis mamei că nu o să pățească nimic. Au început să se roage și să o ungă cu untdelemn si apoi au mers din nou la spital. Au cerut să i se mai facă o radiografie. Medicii nu au vrt fiindcă era periculos, dar tata a semnat pentru ea. Când au văzut rezultatul radiografiei nu le-a venit să creadă. Lori nu mai avea nimic, era perfect sănătoasă.', a concluzionat Lidia Buble.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton