Cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express: "M-a șantajat emoțional ca să mă convingă"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express. Asia Express a devenit America Express-Drumul Aurului, iar noul sezon va începe peste câteva zile. 9 perechi de vedete călătoresc prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de 7000 de kilometri. Printre acestea se numără și echipa formată din Bianca și Mihaela Adam. Vloggerița a ales să meargă în aventura vieții sale alături de mama ei. Iată cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express! Bianca Adam este una dintre celebritățile care participă în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Vloggerița și-a dorit să aibă alături de o persoană de încredere, așa că a decis să facă echipă cu mama ei, Mihaela.

mihaeka adammihaeka adam

Nouă echipe merg pe Drumul Aurului și vor descoperi secretele Mexicului, vor explora templele din Guatemala și vor descifra misterele din Columbia. Mihaela, mama Biancăi Adam, a recunoscut că această experiență a luat-o prin surprindere, dar a ales să fie alături de fiica ei la America Express.

Citește și:Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express:'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Citește și:Cine este Ovidiu Buta de la America Express.A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și:Primele imagini de la America Express.Când începe emisiunea prezentată de Irina Fodor

Citește și:Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind:„Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat'

Mihaela, mama Biancăi Adam – Viață personală

Cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express. Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express, locuiește în Craiova, alături de soțul ei. Cu toate că fiica sa este cunoscută în spațiul public, Mihaela a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Mihaela Adam este brunetă și are ochii căprui.

Mihaela, mama Biancăi Adam – Carieră

Cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express. Având în vedere că nu e persoană publică, nu se știu prea multe despre cariera Mihaelei Adam. În schimb, un lucru e cert. În prezent face parte din proiectul de succes al Antenei 1, America Express, alături de faimoasa ei fiică. Bianca Adam a ales-o pe mama ei să meargă cu ea în aventura America Express. Deși nu a fost încântată, Mihaela Adam a acceptat să aibă parte de o experiență unică.

Mama Biancăi Adam a dezvăluit că a urmărit sezoanele anterioare ale emisiunii și inițial nu a acceptat invitația fiicei sale. Ulterior, Bianca Adam a știut cum să o convingă pe mama sa să-i fie parteneră la America Express. Fanii sunt încântați de participarea celor două la America Express 2023.

„Pentru mine este cea mai mare provocare și ce să zic, n-am primit-o chiar așa bine, deci nu am fost așa încântată, pentru că știu că este greu, am urmărit emisiunea și știu ce se întâmplă acolo. Și m-a șantajat emoțional ca să mă convingă într-un fel și nu am putut să spun nu', a declarat mama Biancăi Adam.

Înainte să plece în aventura vieții lor, vloggerița a menționat ce înseamnă pentru ea, cât și pentru mama ei, participarea la America Express.  Pentru noi înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile să fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm., a declarat Bianca Adam.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton