Ce a făcut Connect-R cu banii câștigați din primul concert: ”Mi-a zis mama...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a făcut Connect-R cu banii câștigați din primul concert! Cu toții îl știm pe îndrăgitul artist, care nu o dată, ci de nenumărate ori a atins inimile multora cu piesele sale. În acest moment al vieții, Connect-R se bucură de o viață lipsită de grijă și un succes colosal pe plan profesional. Ce-i drept nu duce lipsa banilor, însă nu mereu lucrurile au stat atât de bine pentru el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R a ajuns cunoscut de toată lumea de-a lungul timpului. Artistul a cucerit prin piesele sale care deseori ajungeau în topul preferințelor. Asta nu este tot, fiindcă de foarte multe ori a fost apreciat pentru caracterul de care dă mereu dovadă în diferite emisiuni sau concursuri.

concert-connecte-r-4concert-connecte-r-4

Totuși, deși acum o duce bine pe plan profesional și financiar, la începutul carierei nu putea spune același lucru. Nu avea bani așa cum și-ar fi dorit, însă a știut mereu ce vrea să facă cu suma obținută din primul concert și s-a ținut de cuvânt.

Citește și: Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte:”S-a îmbolnăvit de la un vaccin, era intubată

Citește și: Connect-R, despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol:”Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!”

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în anul 1992, la începutul carierei în televiziune:”Prima mea delegație”

Citește și: 5 ani fără Stela Popescu. Bărbații care i-au marcat actriței viața și cariera:”Întotdeauna mi-a fost frică de durere”

Ce a făcut Connect-R cu banii câștigați din primul concert

În ziua de azi, mulți dintre cei care urcă pe scenă ajung să se bucure de bani prin haine de la numeroase brand-uri de lux. Connect-R însă nu a făcut acest lucru cu primii bani câștigați din concert. Artistul știa cât de mult s-a chinuit familia ca el să ajungă acolo, astfel că suma de pe urma primei lui cântări pe scenă, i-a dăruit-o mamei lui.

I-am dat mamei (n.r. banii de la primul lui concert). I-am dat banii mamei și mama a zis <> <>', a mărturisit Connect-R, pentru Antena Stars.

Ce relație este între Connect-R și Misha, mama copilului său

Connect-R este împlinit pe plan profesional și financiar, însă nu putem spune acest lucru și când vine vorba de capitolul dragoste. Artistul și Misha, fosta lui soție, au divorțaț după unmariaj de 5 ani. Cu toate astea, încă-i leagă copilul pe care-l au împreună. Cei trei obișnuiesc să se întâlnească destul de des, cât și să meargă în vacanțe. Deși au ajuns la separare, artistul vorbește cu o notă de regret despre despărțirea dintre el și mama fetiței lui.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles.

Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe., a spus acesta în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton