Concurenții de la Survivor 2023 nu au acces la produse de igienă. Maria Constantin: „Nu am avut voie să luăm periuță de dinți. Nevoile ți le faci în junglă”

 Ifrim Georgiana
.

Concurenții de la Survivor 2023 nu au acces la produse de igienă. În ediția trecută a emisiunii, intepreta de muzică populară a fost eliminată din cadrul competiției, fiind concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. După o săptămână petrecută în Republica Dominicană, artista a fost trimisă în România și a postat un videoclip în care a vorbit despre condițiile precare de igienă din junglă. Potrivit acesteia, regulamentul competiției le interizice concurenților să dețină produse de îngrijire personală. Iată declarațiile făcute de iubita lui Robert Stoica!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a făcut parte din lista celor 12 concurenți din echipa Faimoșilor. În ultima ediție a emisiunii de la Pro TV, cântăreața de muzică populară a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, așa că a fost eliminată din show-ul de supraviețuire. Artista a fost surprinsă să afle că a fost propusă spre eliminare de către Ionuț Iftimoaie, cu atât mai mult cu cât și-ar fi dorit să rămână până la sfârșitul competiției. Imediat după ce a reintrat în posesia telefonului mobil, blondina a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii. Fosta concurentă a răspuns la toate curiozitățile telespectatorilor, inclusiv cele legate de condițiile de igienă din Republica Dominicană.

mari-10mari-10

Maria Constantin nu a avut acces la produse de igienă la Survivor 2023. Deși a petrecut numai o săptămână departe de casă, artista a mărturisit că este recunoscătoare că a avut parte de această experiență. În Republica Dominicană, concurenții nu au acces la hrană, tehnologie sau produse de îngrijire, iar probele fizice au un nivel ridicat de intensitate.

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:”Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…”

Citește și: Maria Constantin, despre cea mai grea perioadă din viața ei, când nu și-a văzut copilul:”Am avut și psiholog atunci”

Citește și: Deea Codrea nu vrea să-și boteze copilul:”Să își aleagă dacă își dorește să fie botezat, în ce religie și dacă nu”

Citește și: „Pentru că Biserica Ortodoxă nu acceptă incinerarea și nu ai cum să o treci pe pomelnic, să îi faci parastas, pomană…”. Gestul emoționant pe care Nuami Dinescu îl face în fiecare an în memoria Cristinei Țopescu

Concurenții de la Survivor 2023 nu au acces la produse de igienă

Imediat după eliminare, artista a făcut dezvăluiri picante într-un live maraton pe Tik Tok și Instagram. Potrivit regulamentului de la „Survivor România', concurenții nu au acces la produse de îngrijire, în bagajul acestora regăsindu-se doar câteva articole vestimentare.

„Ce schimbat? Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarc cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». (…)

La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta', a declarat intepreta de muzică populară în videoclipul încărcat pe rețelele de socializare.

„Pentru o femeie se produc niște modificari hormonale'

În videoclipul postat pe rețelele de socializare, Maria Constantin a vorbit și despre schimbările hormonale care pot apărea pe parcursul celor două luni de filmări în Republica Dominicană. Din fericire, artista nu s-a confruntat cu astfel de probleme, având în vedere timpul scurt pe care l-a petrecut în junglă.

„Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dadeau pastile care să opreasca ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificari hormonale cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na…corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!', a adăugat aceasta.

„Nu sunt supărată pe Iftimoaie'

Deși a fost propusă spre eliminare de către Ionuț Iftimoaie, fosta concurentă de la Survivor 2023 a susținut că nu îi poartă ranchiună acestuia. Aceasta a vorbit și despre prieteniile pe care le-a legat în săptămâna petrecută în Republica Dominicană.

„Nu sunt supărată pe Iftimoaie, cred că nici el nu a vrut să ies eu. Toata lumea și-a închipuit că eu am destulă susținere, că sunt cunoscută și că voi lua destule voturi ca să mă salvez. Noi toți eram siguri că iese Gheboasă nu eu! M-am înțeles bine cu toți colegii!

În afară de Vica, m-am înțeles bine cu Ștefi. Este o fată extraordinară, senzațională. M-am înțeles bine și cu Bianca, Sebi, Jorge. Sebi este un băiat foarte matur pentru vârsta pe care o are', a adăugat solista.

„Am aprins focul dintr-o scânteie'

Deși i s-a reproșat că a avut un parcurs slab în cadrul competiției, Maria Constantin s-a apărat și a susținut că și-a ajutat echipa așa cum a putut. În concurs, aceasta a fost responsabilă cu aprinderea focului și este recunoscătoare că nu a avut parte de accidentări.

„Eu sunt crescută la țară, știu să aprind focul. Tocmai de asta, am vrut să-mi ajut echipa, am aprins focul dintr-o scânteie. E foarte greu. Nu cred că se mai vede urma, dar am făcut o bășică pe deget de cât am dat să aprind focul. Nu m-am accidentat, sunt ok. Asta era teama mea înainte de plecare', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton