Stere Halep, primele declarații înainte de cununia Simonei Halep: "Nu avem nimic de ascuns, suntem transparenți!"

 Dumba Gabriela
.

Stere Halep a făcut o serie de clarificări înaintea nunții Simonei Halep cu Toni Iuruc. Astfel, tatăl miresei susține că este o mare minciună zvonul potrivit căruia Simona le-ar fi cerut invitaților să nu folosească telefoanele mobile în timpul ceremoniei și susține că familia Halep nu are nimic de ascuns.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep face nuntă, astăzi, cu milionarul Toni Iuruc. Tatăl campioanei din Constanţa, Stere Halep, a dezminţit zvonul lansat cu privire la interdicţia impusă de Simona la petrecerea din Mamaia. Nunta are loc într-un club din nordul staţiunii Mamaia, care aparţine chiar naşului celor doi.

Cum-a-inceput-povestea-de-iubire-dintre-Simona-Halep-si-Toni-Iuruc-2Cum-a-inceput-povestea-de-iubire-dintre-Simona-Halep-si-Toni-Iuruc-2

Astăzi, Stere Halep a dezminţit zvonul lansat în ultimele zi cu privire la interdicţia impusă de Simona la petrecere, prin care invitaţii erau obligaţi să renunţe la telefoanele mobile.

Stere Halep a explicat că zvonul este o minciună şi că Simona nu a impus o astfel de interdicţie.

„E o minciună! Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului. Nu trebuie să facem nimic special, că nu avem nimic de ascuns!„, a declarat Stere Halep la Antena 3.

Klaus Iohannis nu a fost invitat la nunta Simonei Halep

Au apărut, de asemenea, zvonuri legate de prezența familiei prezidențiale la nunta Simonei Halep. Stere Halep susține că nu s-a trimis o invitație către Klaus Iohannis. În schimb, toți ceilalți invitați sunt așteptați cu brațele deschise la super nunta de la Constanța.

„Nu a fost trimisă invitaţie la Administraţia Prezidenţială. Aşteptăm în schimb toţi invitaţii”, a declarat Stere Halep.

Stere Halep a avut și un mesaj pentru fiica sa, după ce în urmă cu o zi recunoștea că este extrem de emoționat.

Le urez sănătate. În rest au de toate ,  le-a transmis Stere Halep.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie.L-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis

Simona Halep, mesaj în ziua în care se căsătorește

Simona Halep a transmis un mesaj fanilor săi, în ziua în care se căsătorește cu milionarul Toni Iuruc.

'Să aveți o zi minunată', a scris Simona Halep într-o postare pe Instagram.

Aceasta a atașat și o fotografie cu un citat Mark Twain.

'Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta', este textul de pe imagine.

Cine sunt nașii Simonei Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc vor fi cununaţi de naşii Dani Caramihai şi soţia acestuia.

Naşul Simonei Halep este şi cofondator şi director general al clubului Fratelli. Cunoscut drept „Regele Nopţilor Albe' sau unul dintre cei patru Fratelli, Dani Caramihai a reuşit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro.

Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Dani Caramihai se ocupă de managementul de zi cu zi al celei mai mari grupuri din HoReCa, iar ceilalţi îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică, potrivit Antena 3.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în această vară

În urmă cu aproape trei luni, Simona Halep a recunoscut că s-a logodit cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a arătat și inelul primit în dar, o bijuterie de-a dreptul magnifică în valoare de aproximativ 35.000 de euro.

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele', spunea, în cadrul unei conferințe de presă,  Simona Halep.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton