Primele imagini cu Simona Halep, înainte de cununie. Ce a făcut înainte să ajungă la Starea Civilă

 Sutiu Theodora
.

Primele imagini cu Simona Halep înainte de cununie. Simona Halep se căsătorește miercuri, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Jucătoarea de tenis a fost surprinsă în această dimineață, în timp ce ieșea din casa tatălui său, cu zâmbetul pe buze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu Simona Halep înainte de cununie. Îmbrăcată într-un tricou alb și în blugi, sportiva s-a urcat în mașină, fără să facă nicio declarație. Dar, pe Instagram, ea a publicat un citat al scriitorului Mark Twain.

halep-1-1halep-1-1

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta', a scris transmis Simona Halep, în ziua nunții ei.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor

Citește și: Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie

Declarațiile lui Stere Halep, tatăl miresei

Primele imagini cu Simona Halep în ziua nunții. După ce Simona Halep a plecat din casa tatălui său, Stere Halep a făcut și primele declarații despre marele eveniment. Vizibil emoționat, el a negat faptul că fiica sa le-ar fi spus invitaților că nu au voie cu telefoane mobile:

„Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Această informație nu o am. Vor fi și nașii. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate.

Noi suntem foarte transparenți, normali, nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns', a declarat Stere Halep.

Primele imagini cu Simona Halep în ziua nunții. Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis va participa la eveniment, Stere Halep a lămurit rapid acest subiect:

„Nu va veni la eveniment. Nu a fost trimisă o invitație la Administrația Prezidențială. Invitații sunt așteptați. Fiecare se îmbracă așa cum poate, cum se simte bine. O să fie muzică. Doamne ajută, multă sănătate', a declarat tatăl Simonei Halep.

Pregătirile pentru petrecere sunt în toi

Așa cum puteți vedea și în imaginile din galerie, pregătirile pentru petrecere sunt în toi. În fața restaurantului a fost montat un cort unde invitații se pot testa anti-covid dacă nu s-au vaccinat.

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători astăzi civil, în jurul orei 16.00. Mai apoi este programată și petrecerea, care va avea invitați de marcă printre care Gică Hagi, Ion Țiriac sau Ilie Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton