Doliu în lumea filmului! Actorul Norm Macdonald a murit la 61 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Este doliu uriaș în lumea filmului, după ce actorul Norm Macdonald a murit. Starul de la Hollywood s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. În urma lui, el a lăsat multă suferință, atât în inimile apropiaților, cât și în cele ale fanilor. Din păcate, faimosul artist de peste Ocean a fost răpus de o boală nemiloasă. Iată ce i-a cauza moartea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actorul Norm Macdonald s-a stins din viață ieri, pe data de 14 septembrie, iar lumea filmului este din nou în doliu. Starul internațional a murit la doar 61 de ani, după ce s-a dedicat trup și suflet carierei sale de succes. A dat tot ce-i mai bun pentru fiecare rol și nu a încetat să-și uimească publicul prin talentul lui. Din păcate, fanii și-au luat acum „adio' de la vedeta show-ului „Saturday Night Live', pe vecie.

n1-4n1-4

Norm Macdonald a murit la 61 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. A suferit de cancer timp de nouă ani. Chiar dacă a urmat tratamentul, afecțiunea a fost mult prea puternică în fața organismului său, iar acesta, din nefericire, a cedat.

Citește și: Doliu în teatrul românesc.A murit actrița Ileana Usy Iordache

Citește și: Doliu în lumea teatrului.Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie.L-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită:„Am fost violată de patru ori'

Doliu în lumea filmului!

Vestea cutremurătoare a morții actorului de comedie a făcut făcută de prietena lui, Lori Jo Hoekstra. Ea și Norm Macdonald au fost și colegi de producție și se înțelegeau foarte bine. A fost profund îndurerată de anunțul dureros, apreciindu-l foarte mult pe regretatul artist.

Lori Jo Hoekstra a povestit că Norm Macdonald era foarte mândru de comedia lui. Deși pe interior suferea enorm, el nu a vrut niciodată să arate asta publicului, ca să nu-l privească altfel. L-a descris drept un „comediat pur' și susține că atât ea, cât și întreaga lume, îi va simți lipsa.

„Era cel mai mândru de comedia sa. Nu a vrut niciodată ca diagnosticul să afecteze modul în care publicul sau oricare dintre cei dragi lui îl vedeau.

Norm era un comediant pur. Odată a scris că ‘o glumă ar trebui să surprindă pe cineva, nu ar trebui să fie niciodată lingușitoare. El cu siguranță nu s-a complăcut niciodată. Norm ne va lipsi teribil', a transmis Lori Jo pentru Deadline.

Actorul Norm Macdonald a murit la 61 de ani

Actorul de comedie Norm Macdonald s-a născut pe data de 17 octombrie 1959 în Quebec, Canada. A făcut parte din „Saturday Night Show' începând cu anul 1993, până în anul 1999. Pe lângă asta, timp de trei sezoane, el a fost moderator al sketch-ului „Weekend Update'.

După ce colaboararea dintre Norm Macdonald cu „SNL' a luat sfârșit, actorul a luat hotărârea de a-și face propria emisiune de comedie. Show-ul s-a numit „The Norm Show' și a durat din 1999 și până în 2001. Ulterior, a participat la un talkshow, pe Netflix. Acesta durat doar un sezon, în 2018.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton