Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie. L-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis

 Miniosu Alexandra
.

Simona Halep și Toni Iuruc își vor uni destinele astăzi, pe 15 septembrie, la Constanța. La cununia civilă sunt așteptați, în total, 300 de participanți. Printre aceștia s-ar putea număra și președintele României, Klaus Iohannis, după ce sportiva l-a invitat. Toți cei care vin la eveniment trebuie însă să respecte două reguli importante!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep va fi de astăzi femeie măritată. Ea și Toni Iuruc vor spune cel mai sincer „DA' din viețile lor în fața ofițerului Stării Civile. La cununia civilă programată la ora 16:00 vor exista două reguli pentru invitați. Viitorii însurăței au impus condițiile pentru toți cei 300 de participanți, fără nicio excepție. Ba mai mult, dacă și Klaus Iohannis va fi prezent, măsurile de securitate vor crește automat, notează protv.ro.

s1-13s1-13

Astăzi, pe 15 septembrie, la cununia civilă a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc sunt așteptați 300 de invitați. Deși nu este vorba despre o nuntă propriu zisă, așa cum a anunțat tatăl ei, ci doar despre o cununie civilă, viitorii însurăței au vrut să-i aibă pe toți cei dragi alături. Astfel, au pregătit din timp listele, ca să nu rateze pe nimeni. Sportiva l-a invitat inclusiv pe președintele Klaus Iohannis și a stabilit niște reguli.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Citește și: Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor.Vedeta riscă să fie exectutată silit

Potrivit aceleiași surse, invitații de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc vor trebui să respecte două reguli stricte. Participanții nu au voie, sub nicio formă, să pătrundă în local cu telefoanele mobile sau orice alt tip de aparat cu care poți întregistra.

Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie

Pe lângă asta, invitații de la fericitul eveniment au fost anunțați că mirii nu vor accepta darurile în bani. Astfel, vor trebui să renunțe la plicurile cu bani și să se orienteze mai degrabă spre caoduri.

Conform digisport.ro, cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, ce va avea loc astăzi, va prefața nunta programată vara viitoare. După ce se vor căsători, sportiva va lua și numele soțului, dar îl va păstra și pe al ei, astfel că se va numi Simona Halep – Iuruc.

Ilie Năstase i-a dat de gol pe tenismenă și pe Toni Iuruc

Vă amtinim că Ilie Năstase i-a dat de gol pe Simona Halep și Toni Iuruc, cu privire la cununia civilă. Fostul tenismen a dezvăluit, din greșeală, data evenimentului, atunci când a fost întrebat ce va face de ziua de naștere a Ioanei Simion.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo, a declarat Ilie Năstase la „Teo Show, potrivit click.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton