Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye? Vedeta s-a dat de gol

 Sutiu Theodora
.

Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye? Vedeta pare să fi trecut de tot peste momentul în care a fost bătută de Marian Tătic într-o cameră de hotel din Capitală. Acum și-a refăcut viața alături de Magaye Gueye și pare să fie gata pentru pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye. În prezent, având în vedete că relația merge perfect, cei doi par că deja se gândesc la căsătorie, sau cel puțin așa a dat vedeta de înțeles, în cadrul unei emisiuni recente, difuzat la TV.

lau-2lau-2

„Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da. Dar nu vreau să discut despre relația mea.

Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost. În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic.

Dar, la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin', a declarat Laurette Atindehou la Antena Stars.

Face Laurette nuntă cu Magaye Gueye. Declarații de dragoste online

Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye. Laurette a avut o viață amoroasă tumultoasă, însă acum pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Magaye Gueye, chiar dacă au existat zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit.

„Te iubesc in franceză, te iubesc în toate limbile!! Te iubesc pentru ceea ce ești și te voi iubi orice ar fi!!!

Voi fi mereu cu tine, indiferent ce spun oamenii, te iubesc din toată inima, curaj și vom trece peste asta. Te iubesc, iubirea mea', scria Laurette, în martie atunci când își oficializa în premieră relația.

Citește și: Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț. A dormit în mașină, cu fiica ei

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită

Citește și: Fiica lui Florin Dumitrescu, dusă de urgență la spital

Laurette, bătută într-un hotel din Capitală

Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye. Vedeta a fost bătută într-un hotel din Capitală. Se pare că vedeta s-ar fi întâlnit cu un bărbat în camera unui hotel din Capitală, iar acolo ar fi izbucnit un scandal monstru între cei doi. Laurette ar fi fost lovită de persoana respectivă.

Laurette s-a dus și la INML pentru a avea un certificat medico-legal, pe care să-l folosească la dosar.

A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană.

Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta’, a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

Momente cumplite, după divorț

Atunci când a aflat că este însărcinată, cântăreața a intrat în depresie. Au urmat multe momente grele, dar nu regretă niciun sacrificiu făcut pentru fetița ei.

‘Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit, a susținut Laurette, potrivit spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton