Steliano Filip și iubita lui, Fiviane, s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

 Ifrim Georgiana
.

Luni, 20 martie, Steliano Filip și iubita lui, Fiviane, s-au căsătorit civil, după aproximativ un an de relație. Pe rețelele de socializare, proaspeții căsătoriți au postat primele fotografii de la fericitul eveniment, spre surprinderea fanilor. Iată ce declarații a făcut fostul jucător de la Dinamo despre soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, Steliano Filip divorța de fosta lui soție, Bianca Marina, după patru ani de căsnicie și șapte de relație. Cei doi au devenit părinți în anul 2017, atunci când bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Potrivit spuselor acesteia, decizia separării a fost luată din cauza neînțelegerilor dintre ei, dar și a faptului că nu s-a putut converti la religia lui, fotbalistul fiind penticostal. La un an de la divorț, Steliano Filip și-a oficializat relația cu proaspăta lui soție, Fiviane, și spune că este pregătit să-și întemeieze o familie frumoasă.

ste-10ste-10

După divorțul de Bianca Marina, și-a refăcut viața sentimentală alături de Fiviane Brînză, o tânără care lucrează ca asistent dentar. În urmă cu o zi, cei doi au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, avându-i alături doar pe prietenii apropiați. Pe rețelele de socializare, proaspeții căsătoriți au postat primele imagini de la fericitul eveniment.

Citește și: De ce au divorțat Steliano Filip și Bianca Marina: „Când am simțit că…”

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii: „A trebuit să recunosc'

Citește și: Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm…”

Citește și: Carmen Iohannis a comis o nouă gafă vestimentară. Cum s-a îmbrăcat la o întâlnire oficială din Emiratele Arabe Unite: „Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria'

Steliano Filip și iubita lui, Fiviane, s-au căsătorit

În urmă cu ceva timp, Steliano Filip declara că și-a găsit sufletul pereche și că este pregătit să se căsătorească din nou. Fostul fotbalist de la Dinamo și Fiviana Brînză formează un cuplu de aproximativ un an, iar în urmă cu o zi s-au căsătorit civil. Aceștia i-au avut ca nași pe sora sportivului și soțul ei, iar evenimentul a fost unul cât se poate de restrâns.

Steliano Filip a publicat, pe contul personal de Instagram, primele imagini de la cununia civilă, alături de mesajul: „Te iubesc'. Se pare că petrecerea de nuntă și cununia religioasă vor avea loc în luna iunie.

„Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă', a declarat Steliano Filip, pentru Antena Stars.

Steliano Filip a divorțat de Bianca Marina în 2020

În 2020, Steliano Filip a divorțat de Bianca Marina, după o căsnicie de patru ani. Fostul fundaș de la Dinamo a acuzat-o pe mama fiicei sale de infidelitate, însă aceasta a respins vehement acuzațiile care i s-au adus, susținând că neînțelegerile dintre ei apăruseră de mai multă vreme. După separare, aceștia au decis să rămâne în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună, Anais, venită pe lume în anul 2017.

„Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi şi te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră', mărturisea Bianca Marina pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton