Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express: "Am început să ne panicăm..."

 Raiciu Adriana
.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express. Ediția de seara trecută de la America Express a fost una plină de surprize, unele mai puțin plăcute. În timp ce se aflau în misiune, cei doi concurenți au fost jefuiți în plină stradă. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express. În ediția de luni seară la America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au trecut prin momente dificile. Aflați în Barranquilla, în timpul unei probe, cei doi concurenți au fost jefuiți în plină stradă de un bărbat care i-a urmărit timp de câteva minute.

img-1-9img-1-9

Nelu Cortea și colegul său au reușit să strângă banii și i-au trimis Irinei Fodor dovada. În doar câteva secunde, după ce au primit răspuns din partea prezentatoarei și au aflat ce au de făcut pentru următoarea misiune, telefonul le-a fost furat.

Citește și: Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme la America Express 2023. A avut nevoie de medic: „Mi-a paralizat mâna instant

Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…’

Citește și:Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance: „Fac și desfac inimi'

Citește și:A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani: „Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…’

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express, în plină stradă

Bărbatul care le-a furat telefonul a fost filmat în timp ce se afla și el în piață în momentul în care cei doi concurenți încercau să facă rost de bani. La nici câteva minute după, acesta a apărut în spatele lui Nelu și colegului său și și-a pus planul în aplicare.

Concurenții au rămas de-a dreptul șocați și nu le-a venit să creadă ceea ce s-a întâmplat.

„Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor', a precizat Bordea.

„Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate', a adăugat și Cortea.

Ba chiar mai mult, aceștia au trecut cu greu peste moment pentru că au realizat că există un pericol real și trebuie să părăsească zona imediat.

„Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă', au mai adăugat aceștia.

Tot în emisiunea de seara trecută, cele trei echipe au fost nevoite să-și caute cazare. Primii care au găsit un loc unde să doarmă au fost Bordea și Cortea, însă au refuzat pentru că nu aveau unde să facă duș. După lungi căutări, aceștia și-au dat seama că nu au nicio șansă să găsească ceva și s-au întors la bătrânul respectiv.

„Exact ca ultimii copii care regretă că au plecat de acasă. Eram: Vă rog, dați-ne o șansă, primiți-ne înapoi, e frumos la dumneavoastră', a povestit Bordea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton