Carmen Iohannis a comis o nouă gafă vestimentară. Cum s-a îmbrăcat la o întâlnire oficială din Emiratele Arabe Unite: „Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Iohannis a comis o nouă gafă vestimentară. Carmen Iohannis a comis o gafă vestimentară, în cadrul unei vizite oficiale în Emiratele Arabe. Carmen Iohannis și soțul ei, Președintele României, Klaus Iohannis, au avut o întâlnire oficială în Emiratele Arabe, unde șeful statutului a discutat cu șeicul Alteța Sa, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Carmen Iohannis fost luată din nou în vizor, din cauza ținutei pe care a purtat-o în cadrul întâlnirii diplomatice, de nivel înalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Iohannis a comis o nouă gafă vestimentară. Familia prezidențială a României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au întreprins o vizită diplomatică în Orientul Mijlociu, unde șeful statului a purtat un dialog cu Alteța Sa, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au vizitat Marea Moschee din Abu Dhabi și macheta viitorului oraș inteligent, Masdar City. Carmen Iohannis a ieșit în centrul atenției, din cauză că ar fi încălcat protocolul diplomatic, în ceea ce privește ținuta. Criticul de modă Ovidiu Buta a punctat elementele care au rezultat într-o gafă vestimentară de proporții pentru Carmen Iohannis.

big_abu_dhabi_masdar_city_19_martie_2023_149big_abu_dhabi_masdar_city_19_martie_2023_149

Carmen Iohannis a comis o gafă vestimentară, în cadrul unei vizite oficiale în Emiratele Arabe

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au întreprins o vizită diplomatică în Emiratele Arabe, iar una dintre opriri a fost Abu Dhabi, unde au putut vedea cum va arătat după construcție, orașul inteligent, Masdar City. Carmen Iohannis a încălcat din nou protocolul vestimentar, prezentându-se la întâlnirea cu Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, într-o rochie albă, legeră, cu mânecă scurtă, asortată cu o pereche de sandale. Părul l-a avut prins leger la spate, cu ajutorul unei clame. Ovidiu Buta a criticat dur ținuta Primei Doamne a României.

Citește și: Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cu mânecă scurtă, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, la Tokyo. Semnificația ascunsă a ținutei

Citește și: Cum arăta Carmen Iohannis în copilărie. Imagine nemaivăzută cu Prima Doamnă a României

Citește și:Macaulay Culkin a devenit tată a doua oară. Logodnica lui a născut în secret

Citește și:Monica Tatoiu a reacționat după ce Cristian Boureanu a fost prins conducând sub influența alcoolului: „Dacă rămâi ancorat în trecut, riști s-o dai în bară…'

Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie', a declarat pentru FANATIK, cunoscutul stilist internațional Ovidiu Buta.

Ce a spus Dana Budeanu despre ținuta lui Carmen Iohannis

Dana Budeanu a scris și ea un mesaj acid despre ținuta aleasă de Carmen Iohannis. Creatoarea de modă a ținut să puncteze faptul că Prima Doamnă și-a prins părul cu un clește de plastic, un accesoriu nefericit în cazul de față.

„Jos Chanel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?', a fost comentariul publicat de Dana Budeanu pe Instagram, alături de două imagini în care apare Carmen Iohannis, în timpul vizitei în Masdar City. „Când ai vizită oficială la 12:00 și grup pilates la 14:00', a fost un alt comentariu acid publicat de o persoană la mesajul Danei Budeanu.

Carmen Iohannis a fost adesea criticată de-a lungul celor 9 ani

De aproape nouă ani, de când este Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a fost adesea criticată pentru aparițiile sale publice, mai ales din cauza vestimentației abordate.

Una dintre persoanele, care a explicat protocolul prezidențial al ținutelor, în cazul doamnelor, a fost chiar Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Este o regulă a protocolului. Nu trebuie să ţi se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu trebuie să se vadă umerii, nu trebuie să se vadă coatele, deci nu te duci în rochii fără mâneci. Nu trebuie să se vadă genunchii, deci nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată', a spus Traian Băsescu la TV.

FOTO: presidency.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton