Stela Enache a cântat 17 ani pe vase de croazieră: ”Întotdeauna spuneam că mă duc în concediu în străinătate” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Se poate spune că Stela Enache a fost într-un concediu toată viața ei, dat fiind că artista a cântat aproape două decenii pe vase de croazieră. Când revenea acasă, spunea la fel, că merge în concediu, acasă. Interpreta iconicei melodii „Ani de liceu” a profitat de aceste turnee pentru a vedea lumea și făcut înconjurul lumii de patru ori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache a cântat nu mai puțin de 17 ani pe vase de croazieră și obișnuiește să spună că toată viața a fost într-un concediu. Pleca în turnee în străinătate și spunea că merge în concediu. Când revenea acasă, spunea la fel, că merge să se relaxeze, acasă. Dar intra în studio și mai filma câte ceva. Și tot așa, aproape două decenii, perioadă în care a făcut înconjurul lumii de 4 ori.

15025287_554911374712996_8082645967067568582_o15025287_554911374712996_8082645967067568582_o

Citește și: Ce spune Stela Enache despre noul film Liceenii:'Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordelute și uniforme. Acum sunt alte probleme…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața Stela Enache, după moartea regretatului Florin Bogardo:”Nimeni nu se compară cu el”

Citește și:Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul:„I-am reproșat multe, dar…'

Citește și:Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Stela Enache, vacanță neîntreruptă! A făcut înconjurul lumii de patru ori

Stela Enache a cântat foarte mult peste hotare, înainte de 1989. Și pentru că artista pleca peste hotare câte 10 zile și apoi revenea acasă, obișnuia să spună și la plecare, dar și la venire, că ea merge în concediu.

Interpreta a vizitat numeroase locuri frumoase și făcut înconjurul lumii de patru ori.

'Era simplă treaba. Veneam, plecam… Întotdeauna spuneam că mă duc în concediu în străinătate și când plecam de acolo, spuneam că merg în concediu acasă, dar intram direct în studio. Lumea nu a știut că am fost plecată. Au aflat pentru că eu am spus că am fost plecată. Pentru că, eu nu am lipsit prea mult din țară, a declarat Stela Enache, pentru viva.ro.

Stela Enache a cântat pe vase de croazieră

Stela Enache a cântat timp de 17 ani peste hotare, pe vase de croazieră. Cu acest prilej, de patru ori a făcut înconjurul lumii. Artista le-a fost chiar și ghid clienților de pe vas, cărora le cânta, care o știau drept 'frau Stela'.

În aceste dcondiții, Stela Enache a avut posibilitatea să vadă lumea gratis, ca ghid turistic pentru oamenii de pe vas și să-și bucure ochiul de locuri de vis de pe planetă.

'Mă întorceam după o nici două săptămâni și doar când mergeam să cânt pe vasul de croazieră stăteam câte două luni. Și doar atunci când am fost plecată să fac înconjurul Pământului am lipsit trei luni legate. Și asta s-a întâmplat de câteva ori. Până în 1986 mergeam câte 10 zile în străinătate. Plecam și reveneam, și tot așa…', a declarat, în exclusivitate pentru viva.ro, Stela Enache.

Din nefericire, multe amintiri, cum ar fi imagini din toată lumea le-a pierdut într-un incendiu care i-a cuprins casa cu ani în urmă. Interpreta a muncit ani de zile ca să își renoveze casa arsă, care este situată în buricul Capitalei.

Stela Enache cântă „Ani de liceu” de 36 de ani

Stela Enache este interpreta melodiei „Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului pentru tineri. Cântă și azi melodia respectivă, la cererea publicului. Piesa se bucură de mare succes și după 36 de ani. Colega ei de scenă, Oana Sârbu i-a cerut voie să o interpreteze și ea la evenimente și spectacole, unde este invitată.

În prezent, Stela Enache este consilier artistic la Universitatea Dimitrie Cantemir unde în pandemie a făcut spectacole frumoase și merge alături de Fuego prin țară, la evenimente artistice.

'Am fost la Galați la un eveniment caritabil cu tablourile a lui Fuego, Art by Fuego. Merg des cu el prin țară, pentru evenimentele caritabile. Mai colaborez cu o societate caritabilă care strânge bani pentru școlile de la țară”.

Sunt 36 de ani de când cântă piesa din Liceenii, Ani de liceu. Se reface filmul în care se vor auzi frânturi din această melodie. Piesa îi este și acum solicitată la Balurile de boboci. Le-a cântat-o și colegilor de facultate anul acesta la aniversarea celor 50 de ani de la absolvirea facultății: „Mi-a cerut voie și Oana Sârbu să cânte piesa Ani de liceu. Sigur că am fost de acord', a mai declarat, pentru viva.ro, Stela Enache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton