Dieta cu care Andreea Hanca a slăbit 10 kg într-o lună, după a treia sarcină: "Evit să mănânc aceste alimente"

 Dumba Gabriela
.

Dieta cu care Andreea Hanca a slăbit 10 kg într-o lună după a treia sarcină. Soția fotbalistului Sergiu Hanca a născut al treilea copil, la începutul lunii noiembrie, și deja a reușit să scape de cele 10 kilograme acumulate în timpul sarcinii. Andreea Hanca spune că dieta cu care a slăbit ea nu este una grea, dar are anumite alimente pe care le-a eliminat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii noiembrie, cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, atunci când soția fobalistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Celine. Andreea Hanca a mărturisit că cea de-a treia sarcină a fost dificilă, având în vedere că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

97c7b289-a0fa-4650-9272-267e29dbc74697c7b289-a0fa-4650-9272-267e29dbc746

Dieta cu care a slăbit Andreea Hanca

Andreea Hanca a reușit să-și recapete silueta la scurt timp de la naștere, iar secretul ei stă în fasting sau postul intermitent.

Kilogramele în plus au fost mereu o problemă pentru viitoarele mămici. Există un mit că trebuie să mănânci de două ori mai mult, dar este total eronat. Nu trebuie să mănânci de două ori mai mult, ci de două ori mai sănătos. Asta am făcut pe parcursul tuturor sarcinilor. 

Am o dietă care s-a transformat în stil de viață atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Am reușit să mă mențin mereu, chiar și atunci când am fost însărcinată. În primele două sarcini am luat în plus 6 kilograme, iar în cea de-a treia am luat 10 kilograme.

Astăzi, după fix o lună de la naștere, am reușit să scap de toate cele 10 kilograme și am reușit să ajung la greutatea mea de 51 de kilograme. Dieta mea, secretul meu este fasting-ul și evit să mănânc alimente care inflamează corpul, acestea sunt cele care conțin gluten, zahăr și lactoză', a dezvăluit Andreea Hanca, potrivit Antena Stars.

Citește și: Când începe America Express – Drumul Aurului, la Antena 1.Imagini cu vedetele în timpul probelor

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa’

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși

Ce complicații a suferit Andreea Hanca la operația de cezariană

„În ziua operaţiei, când am născut prin cezariană, pe bebe au scos-o foarte repede şi sănătoasă, a primit nota 10. Am fost foarte fericită când am auzit-o plângând, pentru mine a fost un semn că ea e sănătoasă, asta e tot ce-mi doream să ştiu.

Apoi din cauza anesteziei am adormit, în mod normal te trezeşti la reanimare şi ştii că totul e bine, însă eu m-am trezit tot pe masa de operaţie, m-am uitat la ceas şi ştiam că sunt de două ore pe masa de operaţie şi am ştiut clar că sunt complicaţii, pentru că altfel nu ar fi trebuit să fiu acolo.

Am experimentat ce înseamnă să simţi că ai murit sau urmează să mori, a fost un şoc foarte mare pentru mine, am aflat apoi că am sângerat foarte mult în timpul operaţiei, organele mele erau sensibile.

A durat mai mult până a reuşit doamna doctor să-mi oprească sângerarea. Am avut noroc, am fost la un pas de transfuzie, dacă nu reuşea la timp să oprească sângerarea. În spital a fost totul ok, pentru că eram pe calmante, dar când am ajuns acasă le-am resimţit din plin şi a fost nevoie să fiu repusă pe calmante, pe perfuzii’, a povestit Andreea Hanca la câteva zile după naștere.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton