Cum arată acum casa din filmul Singur acasă: "A fost o provocare"

 Laciu Andreea
.

Mulți fani s-au întrebat cum arată acum casa din filmul Singur Acasă. Recent, au apărut pe TikTok noi imagini cu locația respectivă, spre deliciul celor care iubesc și acum seria de filme care l-a avut ca protagonist pe actorul Macaulay Culkin. Au trecut deja 32 de ani de la apariția primului film din serie, dar a rămas la fel de îndrăgit de publicul din întreaga lume. S-a transformat într-o adevărată tradiție vizionarea acestuia de Crăciun, chiar și în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Casa enormă în care s-a filmat „Singur acasă” a devenit o adevărată atracție turistică începând cu anul 1990, când s-a lansat faimoasa peliculă. Scenariul a fost realizat de regizorul John Hughes, un nume foarte apreciat în industria cinematografică în anii 80. Cu toate că marea majoritate a proiectelor sale au fost filmate în Chicago, precum și în suburbiile nordice, pentru acest film și-a dorit să găsească o locație cu adevărat deosebită.

‘Home Alone’ house will be on Airbnb for one night only this month‘Home Alone’ house will be on Airbnb for one night only this month

Cum arată acum casa din filmul Singur acasă

Echipa de producție a reușit, într-un final, să găsească o locuință ideală pentru filmul Singur acasă. Și-au dorit să fie o casă autentică și au găsit-o în Winnetka, Illinios, la aproximativ 16 mile de Windy City, conform Fanatik.ro.

Echipa de producția a căutat cu atenție o casă astfel încât povestea lui Kevin să poată să fie una cât se poate de autentică și a și găsit-o. Majoritatea scenelor din film au fost realizate în casă, iar restul filmului a fost realizat în împrejurimile acesteia. Motivul principal pentru care echipa a ales această clădire sunt camerele încăpătoare, în care au putut fi realizate cascadoriile complicate.

Citește și: Macaulay Culkin din Singur Acasă a fost foarte sărac: „Părinții mei nu-și permiteau nici uși la casă”

Citește și: Ce părere are Florica Boboi despre Oxy, după ce concurenta echipei roz a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea:”Este un bucătar bun, dar ca persoană…”

Citește și: 15 lucruri pe care sigur nu le știai despre filmul Singur Acasă

Citește și: Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă: „Nu am voie să fac excese. Organismul meu și-a…'

Important a fost și aspectul casei, care trebuia să impresioneze în mod vizual publicul.

'Trebuia să găsim o casă în care să funcționeze și cascadoriile, dar și să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual. Caldă, dar și amenințătoare, în același timp.

A fost o provocare pentru noi. Aceasta este genul de casă în care, dacă ai fi copil, ar fi chiar distractiv să fii lăsat de unul singur. A fost exact așa cum mi-am imaginat', a declarat Columbus, într-un interviu acordat în presa internațională, în anul 2015.

Unele cadre din filmul „Singur acasă” au fost filmate într-o școală abandonată din oraș, care era menită să fie rezervă în cazul în care planul echipei cu locuința care a apărut până la urmă în film ar fi eșuat. Acea școală se numea New Trier Township High School.

Imaginile virale de pe TikTok

Recent, au apărut imagini noi cu casa din Singur acasă și au devenit imediat virale. Internauții au fost curioși să afle cum arată locuința la mai bine de 32 de ani de când au avut loc filmările în această locație. După cum s-a putut observa din acest clip, clădirea este neschimbată.

Sursă foto: Hepta, captură TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton