Când e finala „Te cunosc de undeva”, sezonul 18. Cât e marele premiu

 Ifrim Georgiana
.

Când e finala emisiunii „Te cunosc de undeva', sezonul 18. Reality show-ul difuzat pe Antena 1 se apropie de ultima ediție. Cuplul câștigător va intra în posesia premiului în valoare de 15.000 de euro. Deocamdată, primii concurenți care au ajuns în finala competiției sunt Jo și Liviu Teodorescu, fiind cei care au obținut cel mai mare punctaj în gala trecută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul acesta al emisiunii a debutat pe 10 septembrie. Concurenții care luptă pentru marele premiu sunt Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza. La masa juriului, s-au aflat Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob. Emisiunea se apropie de final, iar emoțiile sunt mari pentru concurenți, dar și pentru ce care ăi susțin de acasă.

t9-1t9-1

Când are loc finala emisiunii „Te cunosc de undeva', sezonul 18. Alături de Liviu Teodorescu și Jo, alte trei cupluri de artiști vor lupta pentru marele premiu în marea finală. Aceștia își vor câștiga locul în cursa pentru marele premiu dacă vor obține cel mai mare punctaj în următoarea ediție a emisiunii, mai exact în semifinală.

Citește și: Alina Pușcaș a împlinit azi 37 de ani.Prezentatoarea Te cunosc de undeva are trei copii

Citește și: Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva:”Ne-a uimit pe toți”

Citește și: Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă. Artista și-a anulat concertul din București:”Mă doare să vă anunț că…”

Citește și: Denisa Tănase își dorește să devină mamă. Câți copii vrea artista:”Ne mărim familia”

Când e finala emisiunii „Te cunosc de undeva', sezonul 18

Ultime ediție a reality show-ului va fi difuzată sămbătă, 17 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Până atunci, telespectatorii își pot susține concurenții preferați în semifinala emisiune, care va fi difuzată în acest weekend, pe 10 decembrie. Pentru un loc în finală, vor lupta Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza.

„Concurenţilor le vor bate rău inimile în această seară, pentru că vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor şi al schimbărilor de clasament: întâi juriul, apoi notarea dintre ei şi, în cele din urmă şi cel mai important, nota publicului, care poate răsturna orice clasament!', a dezvăluit Pepe.

„La fel ca juriul, publicul poate acorda note între 5 şi 11, iar punctajele obţinute pot fi uriaşe şi pot schimba clasamentul!', a completat Alina Pușcaș.

Jo și Liviu Teodorescu sunt finaliști

În gala trecută, Jo și Liviu Teodorescu au devenit primii finaliști ai emisiunii. Aceștia s-au transformat în Bono și Mary J Blige, interpretând piesa „One'. Aceștia s-au clasat pe locul întâi, primind cele mai multe puncte din partea juraților, dar și din partea celorlalte cupluri de artiști.

Încă dinaintea transformării, Liviu Teodorescu avea mare încredere în momentul pe care l-a pregătit cu colega sa, susținând că are șanse să ajungă în marea finală. Ei bine, deși emoțiile au fost la cote maxime, cei doi au reușit să-și asigure un locîn cursa pentru premiul în valoare de 15.000 de euro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton