Statul român a pus sechestru pe averea fraților Andrew și Tristan Tate. Unde sunt ținute mașinile de lux și bijuteriile confiscate

 Radulescu Ruxandra
.

Statul român a pus sechestru pe averea fraților Andrew și Tristan Tate. În urma acuzațiilor de trafic de persoane, viol și spălare de bani, autoritățile române au decis confiscarea bunurilor și proprietăților celor doi britanici. Andrew și Tristan Tate se 30 de zile sub arest preventiv, după ce apelul a fost respins. Cei doi au rămas și fără mașinile scumpe și bijuteriile cu care se lăudau pe rețelele de socializare. Iată ce s-a întâmplat cu averea din România a fraților Tate și care este lista de bunuri confiscate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Statul român a pus sechestru pe averea fraților Andrew și Tristan Tate. Andrew și Tristan Tate se confruntă cu cea mai nefastă perioadă a vieții lor. Nu numai că se află în închisoare pentru 30 de zile, dar atunci când măsura arestului preventiv va expira, cei doi nu vor mai dispune de bunurile cu care se afișau pe social-media. Judecătorii au decis să se pună sechestru 14 mașini de lux, precum și pe 15 case și terenuri pe care britanicii le dețineau în România.

128161705_tate128161705_tate

Statul român a pus sechestru pe averea fraților Andrew și Tristan Tate

Andrew și Tristan Tate sunt judecați în România pentru o serie de infracțiuni grave, trafic de persoane, viol și spălare de bani. Cei doi au avut parte numai de ghinioane de la începerea procesului. Judecătorii au respins atât solicitarea ridicării arestului preventiv, cât și cea cu privire la confiscarea averii pe care o dețineau în România. Astfel DIICOT a ridicat de la vila din Pipera a fraților Tate, 14 mașini de lux, printre care trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un autoturism Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate.A lucrat în trecut ca model

Citește și:Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați:'Cine e mai tare decât Tate?'

Bolizii au fost transportați pe patru platforme către un depozit din țară.

De asemenea autoritățile române au pus sechestru pe 15 case și terenuri pe care britanicii le dețin în România, dar și pe ceasurile de lux și bijuteriile acestora.

În cazul în care vor fi condamnați, bunurile fraților Tate vor fi scoase la licitație.

Cum au operat Andrew și Tristan Tate pe teritoriul României

Andre și Tristan Tate au fost acuzați de trafic de persoane, viol și spălare de bani. Autoritățile române au demarat ancheta în luna aprilie, după ce două fete ar fi fost răpite de cei doi și obligate să lucreze în studioul de videochat deținut de aceștia. În decembrie, anul trecut, a avut loc cea de-a doua percheziție, în urma căreia ofițerii DIICOT au decis arestarea fraților Tate, dar și a două românce complice, dintre care o fostă polițistă.

„La începutul anului 2021, 4 suspecţi (doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români) au constituit un grup infracţional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar şi al altor state, precum Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie, a infracţiunii de trafic de persoane.

Citește și: Cu ce femei din showbiz au avut relații sau aventuri frații Tate.Lidia Buble și Bianca Drăgușanu se numără printre ele

Citește și: Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate, după ce au avut o relație de câteva luni:„Nu era genul care să bată femei. Nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși…’

Acestea au fost ulterior transportate şi adăpostite în imobile din judeţul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violenţă fizică şi constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul şi invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii şi difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter şi prin supunerea la executarea unei munci, în mod forţat, în scopul obţinerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obţinute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori', afirmă DIICOT.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton