Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții: ”O să fim oficial soț și soție...”

 Calin Maria Bianca
.

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții. Este vestea momentului în showbiz românesc. Cei doi îndrăgostiți își duc relația la un alt nivel. Dacă până acum erau doar logodiți, în viitorul apropiat vor deveni soț și soție cu acte în regulă. Nu, nu este o glumă! Chiar logodnicul vedetei a vorbit despre marele eveniment din viața lor, care o să aibă loc chiar anul acesta. Frumosul cuplu numără deja zilele! Iată când au stabilit ziua cea mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bat clopotele de nuntă pentru Adriana Bahmuțeanu! Vedeta și logodnicul ei George Restivan se iubesc cu foc și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut întâmplător și s-au îndrăgostit pe loc, astfel că acum au numeroase planuri de viitor împreună. Unul dintre marile lor planuri este chiar nunta, care are loc în doar câteva luni!

bahmu-7bahmu-7

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă. Cel mai frumos eveniment din viața lor se apropie cu pași repezi, astfel că fac tot posibilul pentru ca totul să iasă 'ca la carte'. S-a aflat data evenimentului, asta după ce chiar logodnicul vedetei a făcut-o publică. Cu toate astea, mulți se întreabă cum o să fie nunta lor acum.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:”O să fiu gravidă la nuntă!”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană:”Avem tot respectul pentru el”

Citește și: Cyndi Lauper a fost diagnosticată cu o boală autoimună:'Este îngrozitor. Te doare în interior fiindcă te simți neputincios…'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău.Sabina a fost implicată într-un scandal

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stat mult timp cu calendarul pe anul 2023 în față. S-au tot gândit și răzgândit, asta fiindcă datele pe care ei și le doreau, picau în timpul postului. Într-un final, au căutat datele în care se pot face nunți, astfel că au stabilit ziua de 30 iunie. Anunțul a fost făcut chiar de către logodnicul vedetei, care radia de fericire și mărturisea că numără zilele până când o să aibă loc marele eveniment din viața lor.

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post. (…) Vineri, pe 30 (n.r iunie). (…) În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie', a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, în direct pentru Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu: 'O să fiu gravidă la nuntă'

Adriana Bahmuțeanu radiază de fericire lângă George Restivan. Cei doi îndrăgostiți nu doar că se grăbesc să facă nunta și așteaptă cu nerăbdare acest moment, ci își doresc și un copil. Vedeta a declarat că 'lucrează' deja la venirea pe lume a unui copil, mai ales după ce medicii i-au spus că totul este în regulă și poate aduce un copil pe lume fără probleme.

Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la caresă mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo.

Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!. Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!’, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!

Adriana Bahmuțeanu a stabilit și nașii!

Adriana Bahmuțeanu a stabilit și cine sunt nașii pentru nunta ei cu George Restivan. Totodată, în urmă cu câteva săptămâni, încă aștepta confirmarea nașei Carmen Harra, cea care le-a și făcut cunoștință porumbeilor. Cu evenimentul planificat, nașii aleși și gândul la un bebeluș, cei doi numără zilele până cândvor fi soț și soție cu acte în regulă.

Avem și nași, e familia Ghilă, cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România, și Carmen Harra, invitata de onoare! Așteptăm de la Carmen Harra, prietena noastră din America. În funcție de ea, când vine, ne programăm nunta‘, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton