Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1: "Sunt foarte fericită"

 Raiciu Adriana
.

Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1. Primul sezon al emisiunii matrimoniale s-a încheiat, iar doi dintre concurenți au fost desemnați câștigători. Larisa și Sorin au câștigat Casa iubirii, sezonul 1, și au pus mâna pe marele premiu de 75.000 de lei. Iată primele declarații făcute de aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primul sezon al emisiunii matrimoniale s-a încheiat, iar doi concurenți, o fată și un băiat, au fost desemnați marii câștigători. Astfel, în urma voturilor telespectatorilor, Larisa și Sorin au câștigat Casa iubirii, sezonul 1 și premiul de 75.000 de lei fiecare.

casa-iubiri-finalacasa-iubiri-finala

La scurt timp după ce a avut loc marea finală de la Casa Iubirii, sezonul 1, Larisa a oferit primele declarații. Printre altele, tânăra se arată extrem de recunoscătoare pentru tot ce a trăit în competiție. Iată ce a mai mărturist câștigătoarea!

Citește și: Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Andreea Mantea:„Am și eu emoții uriașe'

Citește și: Alin, după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii':„Nu mă așteptam. Mă simțeam devastat'

Citește și: Bogdan Lățescu spulberă zvonurile privind relația dintre Francisca și TJ Miles:„Ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii’

Citește și: Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil:„Am venit pentru…'

Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1

Larisa a pășit în emisiune alături de sora ei geamănă, însă drumurile lor s-au despărțit, după eliminarea lui Dori. Însă, tânara și-a dorit cu orice preț să ajungă la inima publicului și să câștige premiul cel mare. Chiar dacă nu a reușit să-și sudeze o relație, este fericită că a ajuns în acest punct al vieții sale.

„Sunt foarte fericită și datorită premiului, dar mă simt și eliberată, pentru mine nu că a fost presiune. În emisiune, dar aveam multe gânduri de atâta timp. Mă simțeam închisă în casă, eu trebuie să fac ceva, nu pot să stau atâta timp în casă.

Înainte să intrăm în gală, domnul acesta de lângă mine (n.r. Ionuț) a avut o stare foarte proastă și eu, ca persoană, dacă văd un om că se simte rău, încerc să vorbesc cu el. Dar din partea lui vedeam un fel de respingere.I-am zis la un moment dat: ‘Eu nu mai vorbesc cu tine!’. Am mai avut niște probleme de acasă, am văzut pe TV momente, cum am petrecut noi doi și am început să izbucnesc.”, a povestit Larisa, potrivit WOWbiz.

Ce mesaj i-a transmis Ionuț

Ionuț, fostul ei partener din competiție, a decis să-i transmită un mesaj, după finala Casa Iubirii.

„Tot ceea ce s-a întâmplat între noi a fost foarte complicat, cumva și stresul emisiunii, oamenii care ne presau. Cred că asta ne-a făcut cumva să avem atâtea întâmplări ciudate. Trecem prin momente grele pentru că avem sentimente și știm că se poate ca noi doi să nu mergem pe același drum, momentan nu avem același capăt.”, a completat Ionuț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton