Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil: „Am venit pentru...”

 Ifrim Georgiana
.

Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. În ultima ediție a emisiunii de la ProTV, telespectatorii au făcut cunoștință cu noi concurenții care vor lupta pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Aceștia sunt Kamara Ghedi, solist în trupa Alb Negru, și Alexandra Ciomag. Abia intrați în competiție, cei doi au fost trimiși în exil și au făcut primele declarații despre experiența din Republica Diminicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Kamara și Alexandra Ciomag sunt noii concurenți de la Survivor 2023. După eliminarea Mariei Constantin din echipa „Faimoșilor', se pare că solistul din Trupa Alb Negru i-a luat locul, însă a fost trimis direct în exil, alături de noua concurentă din echipa „Războinicilor'. Cântărețul a susținut că principala sa motivație de a participa la cel mai dur reality show este fiul său, Leon, care suferă de o afecțiune rară. Pe de altă parte, Alexandra Ciomag susține că își dorește să-și depășească limitele și să aibă parte de o nouă experiență.

kama-9kama-9

Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Nu este prima dată când artistul ia parte la un astfel de proiect televizat. În cadrul galei MMA organizate de RXF, artistul s-a duelat cu Iulian Pitea și a reușit să se impună. Banii strânși au fost folosiți pentru tratamentul fiului său.

Citește și: Cine este soțul Luciannei Vagneti de la Survivor 2023.Au împreună două fetițe

Citește și: Cine este soția lui Robert Moscalu de la Survivor 2023.Cu ce se ocupă Armanda

Citește și: Bogdan Lățescu spulberă zvonurile privind relația dintre Francisca și TJ Miles:„Ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii'

Citește și: Cum arată fiul Monicăi Andrei din trupa Candy, la 12 ani.Locuiesc împreună cu fosta soție a tatălui adolescentului, după moartea bărbatului

Kamara este noul concurent de la Survivor 2023

Noi concurenții de la emisiunea de supraviețurire au fost trimiși în exil. Cei doi au făcut primele declarații despre motivele pentru care au acceptat să ia parte la provocarea din Republica Dominicană și despre aspirațiilor lor în cadrul competiției.

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin', a susținut Kamara.

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig', a declarat Alexandra Ciomag.

Cei patru concurenți din Exil s-au duelat

Miercuri seara, Ionuț Iftimoaie, din tabăra Faimoșilor și Andreea Moromete, din cea a Războinicilor, au fost trimiși în Exil prin vot de către ai lor colegi. La scurt timp, aceștia au făcut cunoștință cu Kamara și Alexandra Ciomag, noii concurenți din cadrul competiției.

În ediția de duminică, doar 4 concurenți au luptat, respectiv Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete, care au fost în exil, dar și noii concurenți, Kamara și Alexandra Ciomag. În urma probelor, Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete s-au întors în echipele lor, Kamara s-a alăturat Faimoșilor, iar Alexandra Ciomag s-a întors în Exil.

„V-am promis un sezon memorabil, un sezon de ținut minte. V-am promis cel mai puternic sezon de Survivor, și asta facem. Asta urmează să se întâmple în această seară, aici și acum, în acest consiliu tribal.

Survivor România, așa cum o spunem de fiecare dată, înseamnă ipostaze diferite, consecințele unor fapte, acțiuni, vorbe pe care le-ați spus, pe care le-ați oferit, pe care cei de acasă le-au văzut', a susținut Daniel Pavle, în cadrul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton