Speak dă din casă de la filmările show-ului Chef la Cuțite: "Gina Pistol știe tot ce mișcă!"

 Dumba Gabriela
.

Speak este coprezentator la emisiunea 'Chefi la cuțite' și chiar dacă nu știe nimic despre bucătărie și bucătăreală, este convins că simțul umorului îl va ajuta să iasă din încurcătură. Și colega Gina Pistol, care „știe tot ce mișcă” la „Chefi la cuțite”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lui Speak nu îi este teamă de provocări, mai cu seamă că a reușit să facă față cu brio show-ului Asia Express, dincolo de care nimic nu mai este prea greu pentru el. Astfel, Speak a acceptat provocarea „Chefi la cuțite” și mizează pe ajutorul Ginei Pistol, veterană a show-ului culinar de la Antena 1.

EXCLUSIV-Gina-Pistol-inlocuita-la-Antena-1.-Ce-decizie-au-luat-sefii-postului-dupa-ce-s-a-aflat-ca-va-avea-un-copil-cu-Smiley-3EXCLUSIV-Gina-Pistol-inlocuita-la-Antena-1.-Ce-decizie-au-luat-sefii-postului-dupa-ce-s-a-aflat-ca-va-avea-un-copil-cu-Smiley-3

Care este primul lucru pe care Speak a vrut să-l știe de la Gina, odată ce a ajuns la „Chefi la cuțite”

Chiar dacă nu știe să gătească, promite să fie un coprezentator haios, cu replicile la el și mizează pe Gina Pistol să-l învețe ABC-ul emisiunii. Speak nu este doar coprezentator „Chefi la cuțite”, ci și un coleg adevărat și mai mult de-atât pentru Gina Pistol.

„Am întrebat-o pe Gina despre sarcină, evident. Sunt fascinat de faptul că este gravidă și o întreb mereu dacă a mișcat micuța, dacă o doare ceva, dacă e obosită, cum i s-a schimbat starea de când așteaptă un bebe și lista poate continua. Pe lângă asta, mai merg la Gina să-mi dea sfaturi despre ce ar trebui să fac pe platourile de filmare, cu cine să vorbesc sau ce să-i întreb pe invitați; după atâtea sezoane de prezentat Chefi la cuțite, știe tot ce mișcă.”, a dezvăluit Speak într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro care au fost primele sale curiozități legate de „Chefi la cuțite”.

De ce crede Speak că a fost ales în echipa „Chefi la cuțite”

Pe cât de mult nu-i place să gătească, pe atât de mult îi place să mănânce. Speak recunoaște că nu se pricepe absolut deloc la gătit, dar alte calități l-au propulsat în postura de coprezentator al celui mai mare show culinar din România.

„Pricipalele mele calități sunt sinceritatea, prezența de spirit și simțul umorului. Ele mă ajută să jonglez cu tot ce se întâmplă în jurul meu, de la relaționarea cu oamenii din spatele camerelor, la întâmpinarea susținătorilor și la discuțiile cu susținătorii. Am fost tot timpul o persoană care comunică ușor cu ceilalți, așa cum spuneam și mai sus, sunt foarte curios și asta m-a ajutat să relaționez, vreau să aflu cât mai multe lucruri și așa intru în discuții cu oameni din diverse domenii. Cred că și moldoveanul din mine m-a ajutat să comunic ușor cu persoanele din jurul meu.”, spune Speak.

Care va fi rolul lui Speak la „Chefi la cuțite”

„O să caut să descopăr poveștile oamenilor, să văd ce i-a făcut să vină să gătească pentru cei trei chefi. Eu petrec cel mai mult timp cu susținătorii concurenților și încerc să aflu cât mai multe despre concurent; de la ce meserie are, la care este cheful lui preferat, până la ce câine are acasă și de cât timp gătește. Sunt un om curios din fire, deci nu ar trebui să-mi fie atât de greu.”, a mai dezvăluit Speak.

Citește și:

Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe: „Nu există decât doi vinovaţi”

Cristina Joia de la „Visuri la cheie”, lovită de un vecin: „Mi-a dat un pumn în ficat. Își bătea soția”

Mihai Bobonete a avut COVID-19. Cum se simte acum actorul din Las Fierbinți: 'O să beau o țuică fiartă'

Pe cine ar invita Speak la cină și ce ar găti, dacă l-ar învăța bucătarii de la „Chefi la cuțite”

„Mi-aș dori să iau cina la mine acasă cu Michael Jordan. Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că este un model de ambiție și perseverență pentru mine. La ce i-aș servi este mai greu cu mine, la talentul meu în bucătărie i-aș putea oferi maaaxim pâine prăjită cu unt și dulceață, dar sper că până se termină filmarile la Chefi la cuțite să mă învețe și pe mine chefii o rețetă din aia nebună, pe care să o pun pe masă la o cină cu Michael Jordan.”, a mai spus Speak în Libertatea pentru femei.

foto: Libertatea pentru femei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton