Cristina Joia de la "Visuri la cheie", lovită de un vecin: "Mi-a dat un pumn în ficat. Își bătea soția"

 Cica Cristina
.

Cristina Joia, designerul de la Visuri la cheie, încă se recuperează după incidentul în care a fost implicată, când a ajuns la spital din cauza unei fracturi a piramidei nazale. Se pare, însă, că vedeta de la PRO TV nu este la primul incident de acest tip!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Joia, designerul de la „Visuri la Cheie', a trecut prin momente cumplite într-un supermarket din București. A fost lovită cu bestialitate de către femeia cu care avusese un mic conflict înainte de a-și face cumpărăturile.

Cristina-Joia-1Cristina-Joia-1

Vedeta, care i-a atras atenția că a parcat regulamentar, a avut nasul rupt și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, vedeta nu și-a pierdut zâmbetul de pe buze, în pofida celor întâmplate. Și-a păstrat optimismul și a precizat că viața merge mai departe și va continua cu proiectul Visuri la cheie, căci viața nu se oprește cu un pumn.

Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!„, a transmis Cristina Joia la momentul în care a fost externată.

Cristina Joia, lovită de un vecin cu pumnul în ficat

Invitată la Vorbește Lumea, designerul de la Visuri la cheie a precizat că acesta nu a fost singurul incident de acest tip în care a fost implicată.

În urmă cu mai mulți ani, ea a fost lovită cu pumnul în ficat de un vecin, chiar în scara blocului. 'Mi-am luat un pumn în ficat, când m-am băgat la un vecin care-și bătea soția în bloc. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, stăteam în altă parte atunci', a transmis Cristina Joia.

Citește și: Veste șoc pentru Cristina Joia! Femeia care a desfigurat-o în bătăie ar putea scăpa basma curată:'Avocatul m-a înștiințat că…'

Citește și: Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin.Camerele video au surprins scenele de groază

Citește și: Cum se simte Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă:„Cu mult stres și emoții…'

Citește și: Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului:„Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!'

Cristina Joia: „Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc”

Totodată, Cristina a făcut dezvăluiri despre episodul de coșmar trăit și a relatat exact cum s-au petrecut lucrurile.

'Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos', a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton