Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club. Artista era de față: ”Efectiv fierbeam”

 Calin Maria Bianca
.

Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club. Îndrăgita artistă era și ea de față în acel moment, astfel că și-a ieșit din minți. Fără a sta pe gânduri, a vrut neapărat să vorbească cu cea care 's-a dat' la sufletul ei pereche chiar în timp ce ea era acolo. Iată povestea pe larg, pe care Kamen Minune a făcut-o publică după mai mulți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu, nu acum a fost sărutat soțul lui Karmen Minune de o altă femeie, ci la începutul relației lor. Cei doi îndrăgostiți se aflau pe atunci într-un club cu mai mulți prieteni. Se distrau de minune, iar la un moment dat, fericirea le-a fost stricată de o femeie care a ajuns să-l sărute pe bărbatul alături de care are și un copil acum.

karmen-8karmen-8

Karmen Minune nu s-a putut abține atunci și a făcut o criză de gelozie. Frumoasa artistă s-a enervat foarte tare, s-a așezat pe canapea și a luat lucrurile cu calm pentru a înțelege situația. Totuși, deși au trecut ani buni de atunci, abia acum a divulgat acest secret, semn că nu i-a picat deloc bine momentul.

Citește și: Karmen a presimțit problemele de sănătate ale mamei ei.Ce a visat fiica lui Adi Minune

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, a recunoscut ce operație estetică și-a făcut:„Fiind o parte intimă a corpului…'

Citește și: Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze:„Născocim o ceartă'

Citește și: Horia Moculescu, după ce a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți: „Serios?”

Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club

Invitată în emisiunea 'Detectorul de minciuni', difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de Oana Radu, Karmen Minune a fost mai sinceră ca niciodată. Artista a vorbit fără perdea despre viața ei, ba chiar a povestit un moment care a șocat pe toată lumea, și anume acela când soțul ei a fost sărutat în club de o altă femeie, iar ea era de față.

Karmen Minune: 'Pur și simplu, ce e al meu, e al meu'

Karmen Minune a povestit pe larg întreaga întâmplare din club cu soțul ei, care a marcat-o pe atunci. Artista nu se aștepta ca prietena prietenei sale să facă un astfel de gest, cu toate că pe atunci nu se știa că formează o relație cu ea și că avea să-i devină soț cu cate în regulă.

'A venit una în club, era beată și l-a pupat, care s-a întâmplat și de față cu mine. Am zis-o. Mi-a scăpat. Eram în club, a venit o prietenă cu o prietenă, eram mai mulți. Soțul meu mă întreabă: 'Mă lași și pe mine să vorbesc și eu cu fata asta?'. Gen cupidon, pentru că pur și simplu aveam un prieten la masă care nu era cu nimeni. Zic: 'Bă, da'. Eram și la început de relație și nu aveam nicio treabă. Eu eram cu prietenii, mă distram.

El când s-a apropiat de ea să-i spună la ureche, ea a înțeles cu totul altceva. Era prietena prietenei, deci clar nu știa că eu sunt cu el. Nu se știa nici în presă, nu știa nimeni, de fapt. Era cumva pe ascuns. Așa. El s-a dus să-i spună la ureche, iar ea l-a luat de obraz și l-a pupat pe gură. Eu nu am văzut actul în sine. Eu am văzut că ei vorbesc la ureche. Nici nu am băgat de seamă. Vine o prietenă să-mi spună: 'Băi, ăsta nu știe ce să facă, s-a întâmplat ceva'. Eu n-am înțeles nimic. Eram: 'Ce? Stai'. Până la urmă vine la mine și zice: 'Nu am făcut nimic, nu știu ce s-a întâmplat'. M-am așezat, efectiv fierbeam. I-am spus unui prieten: 'Du-te, mi-o cauți peste tot și mi-o aduci'.', a declarat Karmen, în cadrul emisiunii 'Detectorul de minciuni'.

Cum ar reacționa acum Karmen Minune la o astfel de scenă

Timpul a trecut, iar ea cu iubitul ei de atunci au ajuns să fie soț și soție. Mai mult decât atât, au și o fetiță minunată împreună. Totuși, deși atunci a trecut peste, acum Karmen Minune nu ar mai avea aceeași reacție, ci din contră.

„Noi nu avem doar o relație. Avem un copil și automat formăm o familie. Suntem căsătoriți, îi port numele. E treabă serioasă. Dacă a fost doar o ceva… că s-a dat cineva la el și nu a fost pe fază să se întoarcă sau…nu știu, ceva peste care poți să zici că asta e, a trecut… . Îți dai seama că aș face ca toate alea oricum, dar nu pentru că sunt eu nebună sau pentru că vreau să-mi spun eu cuvântul, ci pentru că pur și simplu ce e al meu, e al meu. Așa cum eu sunt în totalitate, cu toată ființa mea, a lui, așa îmi doresc să fie al meu. Dacă ar fi ceva peste care poți să treci cu vederea…', a mai povestit Karmen Minune.

Karmen Minune, 'dependentă' de filtrele de înfrumusețare din mediul online

Tot în cadrul emisiunii, Karmen Minune a lăsat la vedere părți și 'probleme' pe care nu mulți le știau. Mai concret, după ce a povestit episodul din club cu soțul ei, a mărturisit că este 'dependentă' de filtrele de înfrumusețare din mediul online. Nu o dată, ci de mai multe ori a zis că renunță la ele, însă în zadar.

„Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală, se numește 'boala filtrelor', nu mai pot să mă filmez fără, frate.  Știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți! Când te vezi fără filtru, îți vine să spargi telefonul, că te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum asta ar fi adevărat.', a mai dezvăluit Karmen Minune.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton