Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț: "Scuze că nu te caut când..."

 Oana Pantazi
.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț. Deși, în ultimul timp, Anamaria Prodan se afișează în social media în ipostaze ce dau de înțeles că a lăsat tecutul deoparte, din când în când impresara mai postează câte un mesaj ce duce cu gândul la fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. Impresara subliniază faptul că femeile pot reuși în viață și fără ajutorul bărbaților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț. Anamaria Prodan și-a surprins din nou fanii cu un mesaj cu subînțeles, ce pare fi la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cu toate că, în ultima vreme, impresara pare să fi uitat de conflictul dintre ea și antrenor. De la vestea divorțului lor, după 15 ani de mariaj, și până acum, cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri, dintre care unul s-a lăsat cu urme fizice și s-a încheiat la poliție.

anamaria-prodan-mesaj-laurentiu-reghecampf-anamaria-prodan-mesaj-laurentiu-reghecampf-

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț

După ce în presă a explodat vestea despărțirii dintre ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a trecut prin toate fazele, de la negare la furie și, aparent, resemnare. Recent, în presă s-a aflat că instanța a admis cererea de divorț.

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf: „Sper ca oamenii tăi preferați să nu se…'

Citește și: Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:'Te iubește tata mult'

Citește și: Ce sacrificii a făcut Ionela Prodan pentru fiica ei, Anamaria Prodan:'Ne-am regăsit când abia împlinisem 18 ani'

Cu toate că, în ultima vreme, Anamaria Prodan pare relaxată și fericită, iată că și-a surprins recent fanii cu o postare ce pare mai degrabă un mesaj ce pare să-i fie adresat lui Laurențiu Reghecampf. Impresara dă de înțeles că traversează momente dificile, dar subliniază faptul că este o femeie puternică ce reușește să se descurce singură în orice împrejurare.

”Scuze că nu te caut când îmi e greu, dar eu pot singură, a fost expresia mea de când eram mică, așa că nu-ți face griji, eu pot singură”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de social media.

Anamaria Prodan spune că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf după bătaia din stradă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit după 15 ani de relație, când nimeni nu se aștepta. Iar asta deoarece cei doi formau, aparent, o familie de invidiat. Deși mulți se așteptau ca despărțirea să aibă loc în liniște, între cei doi foști parteneri a început un scandal de proporții, care, la un moment dat, s-a mutat în stradă… Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie, iar incidentul s-a încheiat la poliție și, ulterior, la IML.

Cu toate că scandalul a lăsat urme, inclusiv de ordin fizic, impresara a susținut că a luat decizia de a-și ierta soțul.

O spun fără ezitare, fiindcă am învățat că a ierta e cel mai dificil gest pe care-l poate face un om. Am învățat să iert, dar și să mă rog pentru oamenii care-mi greșesc! Și vă mai spun ceva, nu aș fi mers nici la Poliție, după incidentul cel mai recent, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul!', a declarat Anamaria Prodan pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton