Ce probleme are Nicoleta Dragne în cea de-a doua sarcină: „Nu poți să te miști de durere”. Când va naște

 Ifrim Georgiana
.

Ce probleme are Nicoleta Dragne în cea de-a doua sarcină. Nicoleta Dragne întâmpină probleme în cea de-a doua sarcină. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii' trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Recent, aceasta a făcut câteva declarații despre modul în care decurge sarcina, mărturisind că se confruntă cu dureri destul de mari. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme are Nicoleta Dragne în cea de-a doua sarcină. Nicoleta Dragne este însărcinată și urmează să devină mamă în a doua jumătate a lunii februarie. Anunțul despre sarcină a fost făcut în luna aprilie, atunci când a postat prima fotografie cu burtica de gravidă. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii' are un băiețel din relația cu Vlad Bruno și, deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Recent, vedeta a făcut câteva declarații despre cea de-a doua sarcină, mărturisind că are dureri mari la nivelul oaselor și al mușchilor.

n-4n-4

Nicoleta Dragne întâmpină probleme în cea de-a doua sarcină. Viitoarea mămică a mărturisit că cea de-a doua sarcină diferă cu mult față de prima și că nu se poate odihni din cauza durerilor cu care se confruntă. Aceasta așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține bebelușul în brațe.

Citește și: De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile:„Eu nu m-am schimbat'

Citește și: De ce a plecat Mădălina Pamfile din platoul Bravo, ai stil.Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne

Citește și: Horia Moculescu, după ce a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți: „Serios?”

Citește și: Vica Blochină continuă scandalul cu administratorii de bloc. Vedeta nu și-a recuperat bunurile furate:”10.000 euro pagubă”

Ce probleme are Nicoleta Dragne în cea de-a doua sarcină

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a mărturisit că cea de-a doua sarcină nu decurge tocmai ușor. Deși bebelușul este sănătos, viitoarea mămică a mărturisit că nu poate dormi și că se confruntă cu dureri insuportabile.

„Nu dorm, mă trezesc de 1000 de ori. Nu este neapărat ușoară (n.r. sarcina). Copilul este foarte bine, însă eu am niște dureri de… Ferească Dumnezeu. Am niște dureri foarte mari, dar trebuie să le fac. Ziua nu prea le simt atât de tare pentru că sunt într-o continuă mișcare, în schimb seara, când mă pun în pat și noaptea, probabil de aceea nu pot să dorm, din cauza durerilor', a declarat Nicoleta Dragne la un post de televiziune.

„Nu poți să te miști de durere'

Nicoleta Dragne va deveni mamă pentru a doua oară la jumătatea lunii februarie. Aceasta are dureri puternice la nivelul oaselor și mușchilor, simptome pe care nu le-a experimentat în prima sarcină. Până acum, vedeta nu a făcut niciun anunț referitor la sexul copilului.

„Dimineața când mă trezesc îmi este extrem de greu. Mă dor oasele foarte tare, nu am mai pățit chestia asta. Nu am pățit-o în sarcina cu Vladi. Se simte ca o febra musculară, dar o febră musculară severă. Pur și simplu nu poți să te miști de durere. În februarie nasc, pe la jumătatea lui februarie”, a spus Nicoleta Dragne la un post de televiziune', a mai adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton