Anisia Gafton nu a fost felicitată de Giani Kiriță, după ce a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Probabil că..."

 Dumitrache Laura
.

Anisia Gafton nu a fost felicitată de Giani Kiriță, după ce a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici! Anisia Gafton a câștigat premiul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Actrița a fost desemnată marea câștigătoarea dar și Regina Junglei. Vedeta a rezistat timp de trei luni în jungla Dominicană, unde a avut parte de cele mai intense trăiri. Anisia a oferit primele declarații după ce a câștigat marele premiu al emisiunii, declarând că se aștepta oarecum să ajungă în marea finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anisia Gafton nu a fost felicitată de Giani Kiriță, după ce a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici! Anisia Gafton este marea câștigătoare a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! După aproape 3 luni petrecute în jungla Dominicană, Anisia Gafton a dovedit că este o femeie puternică. Actrița s-a duelat cu Giani Kiriță pentru marele premiu, iar în cele din urmă aceasta a plecat acasă cu banii.

Anisia gaftonAnisia gafton

Giani Kiriță și Anisia Gafton s-au duelat î proba finală, iar telespectatorii emisiunii au fost cei care au ales marele câștigător prin vot. Așadar, Anisia Gafton a primit cele mai multe voturi, fiind desemnată Regina Junglei. Vedeta a făcut primele declarații după ce a câștigat marele premiu.

Citește și: Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2:”Nu-mi vine să cred”

Citește și:Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi:„Băi, dar ăsta vine în gura mea?!'

Citește și:Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată:”Definiția perfectă pentru neam prost”

Citește și:Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze:„Născocim o ceartă'

Anisia Gafton nu a fost felicitată de Giani Kiriță, după ce a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton s-a duelat cu Giani Kiriță în marea finală a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici. În cele din urmă, telespectatorii au votat ca Anisia să plece acasă cu marele premiu și să devină Regina Junglei.

Actrița a fost extrem de fericită când a aflat că ea este câștigătoarea marelui premiu. Întrebată dacă Giani Kiriță a felicitat-o pentru reușita sa, Anisia Gafton a declarat că momentan acesta nu i-a transmis felicitări. „Acum nu m-a felicitat, dar probabil că au venit foarte mulți acum să mă felicite… dar cu siguranță mă va felicita…„, a declarat Anisia pentru fanatik.ro.

Anisia Gafton: „Mă așteptam să câștig”

Anisia Gafton a rezistat aproape trei luni în jungla Dominică, reușind să facă față tuturor provocărilor. Actrița a trăit momente de neuitat, dar a știut într-un final că va câștiga marele premiu. Aceasta a mărturisit că a primit numeroase mesaje din partea susținătorilor ei.

Mă așteptam să căștig, dar în același timp nu mă așteptam… Am primit foarte multe mesaje de la oamenii de acasă cărora vreau să le mulțumesc din suflet și, sincer, pentru toată susținerea lor. Mă așteptam să căștig, dar în același timp nu știi cum e votul, cum e publicul. (… )Din punctul meu de vedere meritam pentru că eu chiar am fost un om corect, am fost imparțială, nu m-am certat cu nimeni, am încercat să-I înțeleg pe toți, cu bune, cu rele, și am încercat să le dăruiesc momente frumoase, să aduc umorul în camp, încerc să-i destind și pe mine, și pe ei. „, a mai spus Anisia Gafton.

Cum sărbătorește Anisia Gafton câștigarea marelui premiu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton a reușit să aibă o relație apropiată cu fiecare concurent din concurs. Actrița a legat o prietenie frumoasă cu Lidia Buble și Răzvan Botezatu, dar și cu restul concurenților. Vedeta a mărturisit că după ce a câștigat marele premiu al emisiunii va sărbători alături de echipa ei.

Atât de entuziasmată am să fiu încât cred că n-am să dorm în noaptea asta. Sărbătoresc, cu un pahar cu vin… Cred că am să ies cu echipa mea cu care am fost în show și cu cei care m-au susținut, adică cu cei care vor să vina… Răzvan, Lidia… să sărbătorim. Să vină cine vrea, că m-a susținut, că nu m-a susținut, până la urmă… oameni dragi, cortina a căzut, și noi trebuie să rămânem oameni.”, a conchis Anisia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton